folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Www Root Klasorum İle İlgili Ufak Bir Yardım.

Www Root Klasorum İle İlgili Ufak Bir Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

İlk önce şunu söliyim dosya sistemim fat 32 olsaydı bu soruyu sormazdım ama NTFS yaptığım için ve localhostu kullanmak için yaptığım ayarlardanmıdır bilmiyorum.

wwwroot klasorum salt okunur olduğu için olsa gerek asp doyalarımı çalıştırınca yazmaya izin vermiyor daha doğrusu databaseye hiç veri giremiyorum.Yazmaya izin vermeyi nasıl sağlarım.Salt okunur özniteliğini nasıl arşiv yaparım özniteliği bir turlü arşiv yapamadım desteğinizi bekliyorum teşekkürler.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bilgisayarım araçlar klasör seçenekleri

basit dosya paylaşımını kullanı iptal et..

sonra

wwwroot klasörüne sağ tuş tıkla paylaşım ve güvenliği tıkla, oradan everyone'ı tam paylaşımı akti et tmm de bitti

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Öncelikle

BİLGİSAYARIM    >>>>>>>>   KLASÖR SEÇENEKLERİ   >>>>>  GÖRÜNÜM   >>>>>>    BASİT DOSYA PAYLAŞIMI KULLAN (ÖNERİLEN)  işaretini kaldır.  >>>>>>  UYGULA   >>>>>>   TAMAM

Şimdi ise vereceğimiz klasöre yazma izninin verilmesine geldi.

wwwroot klasörüne sağ tıkla  >>>>>  ÖZELLİKLER  >>>>>>>  GÜVENLİK  >>>>>>   EKLE  >>>> GELİŞMİŞ  >>>>  

ŞİMDİ BUL  >>>>   Asıl yer burası, alt tarafta isimler çıkacak. Orada şöyle bir şeyi seçeceksin  IUSR_Makine Adı. ( Mesela benim bilgisayarın adı Devrim, bende şöyle çıkıyor IUSR_Devrim) . >>>>>  TAMAM  >>>  TAMAM  >>  ŞİMDİ İSE KARŞINDA SEÇME KUTULARI ÇIKACAK, ORADA  İZİN VER TARAFINDAKİ DEĞİŞTİR ADLI SEÇENEĞİ TIKLA (  O GEREKEN YERLERİ DE İŞARETLER ).   >>>> TAMAM

BU kadar

Not: Büyük yazmamdaki amaç, diğer yazılardan daha vurgulu olsun diye.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle

BİLGİSAYARIM    >>>>>>>>   KLASÖR SEÇENEKLERİ   >>>>>  GÖRÜNÜM   >>>>>>    BASİT DOSYA PAYLAŞIMI KULLAN (ÖNERİLEN)  işaretini kaldır.  >>>>>>  UYGULA   >>>>>>   TAMAM

Şimdi ise vereceğimiz klasöre yazma izninin verilmesine geldi.

wwwroot klasörüne sağ tıkla  >>>>>  ÖZELLİKLER  >>>>>>>  GÜVENLİK  >>>>>>   EKLE  >>>> GELİŞMİŞ  >>>>  

ŞİMDİ BUL  >>>>   Asıl yer burası, alt tarafta isimler çıkacak. Orada şöyle bir şeyi seçeceksin  IUSR_Makine Adı. ( Mesela benim bilgisayarın adı Devrim, bende şöyle çıkıyor IUSR_Devrim) . >>>>>  TAMAM  >>>  TAMAM  >>  ŞİMDİ İSE KARŞINDA SEÇME KUTULARI ÇIKACAK, ORADA  İZİN VER TARAFINDAKİ DEĞİŞTİR ADLI SEÇENEĞİ TIKLA (  O GEREKEN YERLERİ DE İŞARETLER ).   >>>> TAMAM

BU kadar

Not: Büyük yazmamdaki amaç, diğer yazılardan daha vurgulu olsun diye.

-----------------------------

Rene sağol klasorlerimi senin tarif ettiğin şekilde zaten ayarlamıştım, ontedi kardeşimin anlattığı şekilde oldu sağolun.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hımm...

eğer iuserda sadece okunabilir die bir yetki varsa, everyoneda herkeze tam yetki versen bile, devralmayacaktır doğal olarak, IUSR a ayrıyeten vermen gerekecektir, üstteki arkadaşın acıkladığı şekilde...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2530 Toplam Mesaj: 5