folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Www.Forex-Az.Com.Tr Nedir Ne Değildir

Www.Forex-Az.Com.Tr Nedir Ne Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar bu site nedir basitçe anlatabllirmisiniz güveneilirmiyiz yoksa güvenemezmiyiz birde programları var acep trojan içerirmi içermezmi yararlı bişe gibin görüküyor sizlerin görüşü nedir

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    com.tr şirket yani, bi yamuk durumunda yasal haklarını kullanabilirsin (?) açık kapı bırakışlarsa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

forex internet üzerinden altın alıp satma, bi nevi borsa işlemidir. bu işte çok para dönüyor. nerden anladın derseniz. çünkü adsense reklamlarında forex içerikli reklamlara tık başı 1,5 dolar verdiği bile olabiliyor demekki çok karlı bir iş olsa gerek.

şimdi bi program veriyolar deneme amaçlı 5 usd veriyolar. (siteden siteye değişiyor) sen programı açıp login oluyosun solda yükselip düşen değerler falan var satın alıyon, yükselirse paran artıyo düşerse düşüyo. beğenirsen kendin kredi kartından falan para yatırıyosun yüz dolar mesela satın alıyon hisse yükselirse köşeyi dönüyon. hiç kullanmadım. ama bildiğim böyle. kazanılabileceğini sanmıyorum. borsadan anlamam.

trojan falan içerirmi benim görüşüm türk sitesi bu belli olmaz içerede bilir. :) ama şunu biliyorum bu siteler paranın mq. koyuyor.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    forex-az.com.tr hakkında birşey diyemem ama forex programı döviz bürolarının borsayı , pariteleri ve serbest borsayı takip ettikleri bir produr büyük ihtimal ücretli olması lazım eğer borsada kağıdım var yada dövizim var alım satım yapcam diosan işte o zaman bu program işe yarar

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
Toplam Hit: 1355 Toplam Mesaj: 4