Www.Forex-Az.Com.Tr Nedir Ne Değildir
-
evet arkadaşlar bu site nedir basitçe anlatabllirmisiniz güveneilirmiyiz yoksa güvenemezmiyiz birde programları var acep trojan içerirmi içermezmi yararlı bişe gibin görüküyor sizlerin görüşü nedir
-
com.tr şirket yani, bi yamuk durumunda yasal haklarını kullanabilirsin (?) açık kapı bırakışlarsa
-
forex internet üzerinden altın alıp satma, bi nevi borsa işlemidir. bu işte çok para dönüyor. nerden anladın derseniz. çünkü adsense reklamlarında forex içerikli reklamlara tık başı 1,5 dolar verdiği bile olabiliyor demekki çok karlı bir iş olsa gerek.
şimdi bi program veriyolar deneme amaçlı 5 usd veriyolar. (siteden siteye değişiyor) sen programı açıp login oluyosun solda yükselip düşen değerler falan var satın alıyon, yükselirse paran artıyo düşerse düşüyo. beğenirsen kendin kredi kartından falan para yatırıyosun yüz dolar mesela satın alıyon hisse yükselirse köşeyi dönüyon. hiç kullanmadım. ama bildiğim böyle. kazanılabileceğini sanmıyorum. borsadan anlamam.
trojan falan içerirmi benim görüşüm türk sitesi bu belli olmaz içerede bilir. :) ama şunu biliyorum bu siteler paranın mq. koyuyor.
-
forex-az.com.tr hakkında birşey diyemem ama forex programı döviz bürolarının borsayı , pariteleri ve serbest borsayı takip ettikleri bir produr büyük ihtimal ücretli olması lazım eğer borsada kağıdım var yada dövizim var alım satım yapcam diosan işte o zaman bu program işe yarar