folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.Managerzone.Com

Www.Managerzone.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu sitede üyeliği olan mürid varmı beyler? boş zamanlarınızda takılabileceğiniz dünya çapındaki bütün menejerlerle yarışabileceğiniz mükemmel bir site. tavsiye ediyorum şiddetle. olurya canınız sıkılırsa, yeni bişeylerle uğraşmak isterseniz mutlaka bi girip bakın. çok gerçekçi olmuş çünkü. koftiden bişey olsa zaten paylaşmazdım dimi ama :) :)

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    hattrick.org war abi çok güzel böle sade bi site bu sene üst ligede çıkmışım ohhh :D deme keyfime... fani şeyler bunlar

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    sokker.org da var

şiddete meyalim vallahi dertten..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı en iyisi managerzone yaa adamlar herşeyi düşünmüş.

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

yeni konu açaçcaktım managerzone ile ilgili bir konu var die açma gereği duymadım bende oynuyorum div 3 e çıktım eğer oynayan varsa oyunda görüşebilirz

takım adım : 57.ALAY

görüşmek dileğiyle

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 5