Www.Torrentplus.Net Yeni Torrent Sitesi
-
TorrentPlus.NeT Torrent'de Yeni Soluk Hayatiniza Arti Katmaya Geldik.
Dostluk Ve Maximum Hizda Download Keyfi .
Uyeliklerimiz Aciktir -
reklam kokuyo demicem direk reklam pehh
-
hayır reklam değil yeni acılan bir türk torrrent sitesi sizlerin desteği olmassa neden acıldı sizce bu site ? yasak olan herseyi sunuyoruz ? amacımız size hizmet :)
-
aha şimdi anladım :S
benim konuyu reklam zannedip sildiler :S -
Teşekkürler paylaşımlar artsın,
-
Her Zaman Usta Haberleri Benden Takip Edebilirsiniz Yakında +18 Torrent sitesi de acılıyor ben bildiririm size :)
-
Hocam içeriğe baktım da bu site sadece Türklere hitap ediyor. Yani Türkçe dublaj felan çoğu. Eğer büyümek istiyorsanız yabancılara da açılmalısınız. Çünkü Türk kullanıcılar 1 kb evet yanlış duymadın 1 kb ile seed ediyor. :D HDTor u biliyorsundur belki. Adamlar siteyi kapattı. Yabancı bir domainle valla şu anda süper büyüyorlar. Ama ben yine de üye olduğum torrent davetiye sitelerinde bu haberi yayayım.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam içeriğe baktım da bu site sadece Türklere hitap ediyor. Yani Türkçe dublaj felan çoğu. Eğer büyümek istiyorsanız yabancılara da açılmalısınız. Çünkü Türk kullanıcılar 1 kb evet yanlış duymadın 1 kb ile seed ediyor. :D HDTor u biliyorsundur belki. Adamlar siteyi kapattı. Yabancı bir domainle valla şu anda süper büyüyorlar. Ama ben yine de üye olduğum torrent davetiye sitelerinde bu haberi yayayım.
anladım tmm biz türklere yani bizlere hitap olsun diye öle yapalım dedik ama düşüncen dogru senide kaideye alıyoruz yabancı film sunumlarıda yapacagız :)
teşekürler :) -
hayırlı olsn kısa zamanda tutmaya başlar inş.
yabancı torretn siteleri görünümleri çok sade oluyo bidekileri neden açması 1 dk sürüyo anlamış deilim :)
-
XpertVision bunu yazdı:
hayırlı olsn kısa zamanda tutmaya başlar inş.
yabancı torretn siteleri görünümleri çok sade oluyo bidekileri neden açması 1 dk sürüyo anlamış deilim :)
Teşekürler üzerinde ugrasıyorum ben istediğim hızlı ve sık bir tasarım bunu iyileştirmeye calısıyorum :)