Www.Tv8.Futbol [ Satılık ]
-
Tahribat ailesi merhabalar Acunun spor programı üstüne canlı izlediğim ve onlarca kez söylediği " tv8 kanalımda sporu çok ileri taşıyacağım " cümlesi üzerine ve la Liga maçları kupa maçları spor programları haftada 1 kere süper lig maçları için çalıştığını biliyordum domaini aldım. Hedefim domaini tv8 üzerinde ki la Liga maçları spor programlarını özet koyarak
canlı sonuc fikstür gibi bir spor sistemi yapmaktı ve bunları yaparsam belki acunu ilgisini çeker satın almak ister diye gözlerim açılmıştı
lakin benim hiç zamanım yok haftadan itibaren bilgisayara oturma gibi bir şansım yok iş başladı. Bu yüzden domaini satmak istiyorum. Uçuk kaçık beklentim yok zarar etmeyeyim yeterli :)
ben iş yaParım diyen mürid varsa nasibinde de varsa belki gerçekten çok baba para kazanır benim nasibimde yokmuş başka nasip çıktı :)
fiyat yazmıyorum , siz fiyat yazın bende düşüneyim :)
saygılar sevgiler.
-
33.40 maksat sen zarar etme :) Şaka bir yana, acuna pazarlamaya bak. Adnan kekosuna satılıyorsa ona hayli hayli satılır. :D
-
1234567B bunu yazdı
33.40 maksat sen zarar etme :) Şaka bir yana, acuna pazarlamaya bak. Adnan kekosuna satılıyorsa ona hayli hayli satılır. :D
Hocam uğraşmaya hiç zamanım yok diye satmak istiyorum :)
60 tl ye veriyim :D
Roark tarafından 27/Ağu/14 11:59 tarihinde düzenlenmiştir
EDİT: Satabilirsem gercekten isimide görür