Www.Wolframalpha.Com
-
Arkadaşlar, aranızda bilen bilmeyen muridler vardır.
Karşınızda bulunan (http://www.wolframalpha.com) bu site , matematikte ve yüksek matematikte her türlü denklemi size çözebilen geliştirilmiş bir network hizmeti.Bunun yanında denklemlerin yanı sıra teorileride açıklama kapasitesi var.
Mühendislik okuyan veya matematiğe merak duyan arkadaşlar için, çözemediğiniz veya merak ettiğiniz soruları, sizin için çözecektir.
lAndroid işletim sistemi için uygulamasıda mevcut fakat ücretli, os için uygulaması varmı tam olarak bilememekteyim.
Güle güle kullanın.
-
-
mesela vektörler için kullanılan, dot product tanımlamasını
dot product definition olarak yazın aynen tanımlarıyla birlikte açıklıyor.
-
yıllar önce ilk çıktığında çok heyecan yarattı. bildiğin yapay zeka olacak deniyordu. gelişmedi bü türlü.
Prometheus tarafından 27/Eyl/12 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
yıllar önce ilk çıktığında çok heyecan yarattı. bildiğin yapay zeka olacak deniyordu. gelişmedi bü türlü.
gittikçe geliştiryorlar, uzun vadeli bakmak lazım.
-
BarisYigit bunu yazdı
Adam şrak diye koymuş linki :) Sağol Barış, bi bakayım.
-
fizik ödevlerini yaparken ne faydalanırdık :D Yazardık integralleri çözüverirdi sağolsun :D
-
telefonda kurulu vize final zamanları çok kullandım. 1 yıla yakındır kullanıyorum yazılan fonksiyonun grafiğini diğer formlarını seriye açılımını türevini integralini limitini her bi nanesini buluyor. Kesinlikle deneyin derim.
-
Prometheus bunu yazdı
gelişiyor aslında. ama bu işlemler otomatik değil de insan eliyle olduğu için zaman alıyor tabi haliyle. en son bunu çıkardılar mesela, baya güzel yapmışlar: http://blog.wolframalpha.com/2012/08/30/wolframalpha-personal-analytics-for-facebook/
-
yillardir muptelasiyim, gayet iyi calisiyor, gelisiyor. Fourier ve laplace seri ve donusumlerini cat diye buluyor
Keske bir de dirac darbesi, ve step fonksiyon turev ve integrallerini alabilse.
-
Hocam süpermiş bu cok sagolasın :D