X-Art Siteyi E-Ticaret'e Çevirmek Ne Kadar Mantıklı ?
-
Merhaba beyler,
Aşağıda kullanılan "mini etekli" kelimesi örnek olarak üretilmiştir. Benzer bi kelime ile çalışıyorum şuan.
MiniEtekli.com vs. gibi bir sitem var, xart paylaşımı yapıyorum ama sitenin hiti bayağı yüksek, geçen günlerde 5 milyonuncu hitini aldı.
Günlük ortalama 20 - 40 k arası değişiyor. Ben şimdi bu siteyi e-ticaret'e çevirip mini etek satışı yapsam SEO açısından getirisi ne olur ?
Ve değiştirirken eski indexleri temizlemeliyim ? Temizlersem hit düşücek, site temizlenicek. Temizlemezsem, müşteriler açısından biraz sıkıntı.
Ne yapacağıma karar veremedim, SEOcu arkadaşlardan önerileri bekliyorum.
Teşekkürler.
-
Hocam link yapısı ve içeriği silmeden tasarım değişimi ve güzel görünür bir kısıma "SHOP" yazabilirsin. İşte indirim bindirim falan yazarak insanları oraya yönlendirebilirsin. Site açılışında popupla e-ticaret bölümüz aktif edildi dersin. Sub domain açıp sitedeki kullanıcıyı oraya yönlendirmeye çalış hocam. shop.domain.com şeklinde bir sub domain işini görür sanırım.
-
biz SEOcu olmayanlarda link alalım :d
-
interfector bunu yazdı
Hocam link yapısı ve içeriği silmeden tasarım değişimi ve güzel görünür bir kısıma "SHOP" yazabilirsin. İşte indirim bindirim falan yazarak insanları oraya yönlendirebilirsin. Site açılışında popupla e-ticaret bölümüz aktif edildi dersin. Sub domain açıp sitedeki kullanıcıyı oraya yönlendirmeye çalış hocam. shop.domain.com şeklinde bir sub domain işini görür sanırım.
İyide kim adult siteye girip giyim üzerine alışveriş yapar ki?
NigraSilva tarafından 17/Ağu/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir
X-Art demiş arkadaş, yanlış anlamadıysam p0rn0 sektörüne geçtiğimiz yıllarda giren bir firmanın videolarını paylaşıyor.
https://eksisozluk.com/x-art--2728981 -
hacım bence çevirme, çevrilmez.
epey zarar edersin, adult devam et.
-
x-art candır amk ya.
-
NigraSilva bunu yazdıinterfector bunu yazdı
İyide kim adult siteye girip giyim üzerine alışveriş yapar ki?
X-Art demiş arkadaş, yanlış anlamadıysam p0rn0 sektörüne geçtiğimiz yıllarda giren bir firmanın videolarını paylaşıyor.
https://eksisozluk.com/x-art--2728981Abicim köşeye bi yere hayvan gibi 7 cm büyült reklamı yerine insan gibi hem çükünüzü düşünüyoruz hemde fantezileriniz için şişme karı satıyoruz diyebilir sitede.