X. Geleneksel Kayseri Bulusması [Tarih,Mekan Belli Değil]
-
Arkadaslar aranıza katılalı 3 - 4 ay oldu kayseri de bulusma yaptınızmı bilmiom ama eğer isterseniz bide kayseride buluşalım kimler gelebilir acaba tarihi felan ayarlarız
-
valla hep Kayserinin pastırmasını merak etmişimdir :) Hiç tatmakta nasip olmadı :)
-
Çok uzak be :)
-
ben k.maraşta okuyorum eger tarih belli olursa gelmek isterim bide kac saat çeker burdan kayseri?
-
atat bunu yazdı:
-----------------------------
valla hep Kayserinin pastırmasını merak etmişimdir :) Hiç tatmakta nasip olmadı :)
-----------------------------
bende çok merak ederdim neden bilmem heralde adı hep geçtiği için ama bi gün abim orda işe başladı ve artık oralıydı gittim gördüm yedim gezdim valla pastırmada güsel herşey güsel :)) insanın psikosu bozuluyo ben çölde yaşıomda bi ilçecikte :) anlatıyım dedim sorun olmadı inşallah :) hiç kayserili yok galiba tbt de.. -
konuya sabahır yazan yokta. Dedim hiti düşmesin eğer gerçekten Tbt den kayserili birisi varsa gözüne çarpsın diye konuya pastırmadan girdim :) Aslında et ürünlerini fazla sevmem.
-
yazın yapın ben gelebilirim ozaman... :)
-
tarihine baglı olarak ben gelebilirim.malum ögrencilik :D:D
safkan kayseriliyim :D:D:D
-
Ben izmirde oturuyorum.
6. geleneksel izmir buluşmasına tesadüfen gittim. çok güsel oldu antiky'de geldi. ilk defa orada tanıştım. bilmiyorum da çok güsel oldu. stigma abla da geldi.
önce konak pierin onünde buluştuk sonra legaryl nin ofisine gittik ordan da sahilde bi barda oturduk. ordan da hep beraber alsancak sahilini gezdik.
tekrar olsa düşünmeden giderim.
kayseri yakın olsa oraya da gelirim.
manisa kadar yakın olsa gelirdim yani.. :)
Toplam Hit: 1413 Toplam Mesaj: 9