X İphone Whatsapp Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Selamlar iphone x telefon var. Whatsapp yukleniyor sms kod gonderme asamasinda hata veriyor

Hata mesaji: gecerli surumunuzle ilgili bir sorun var. Lutfen appstorea gidin ve son surumu indirin.

Son surumu indiriyor zaten baska caremiz varmi ? Ios surumu 16 kusur. Bu iphonelardan nefret ediyorum aramizda kalsimda varmi bunun cozumu gencler.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonda sim kart takılı mı ? Sorunun iPhone ile alakası yok Whatsapp ile alakalı. Çünkü Meta şirketi şuan tüm şikayet ve spam algoritmasını yapay zekaya teslim etmiş durumda. Yapay zekada saçma salak ota boka spam deyip banlıyor. 

mkyb tarafından 05/Ağu/26 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

Genelede cihazı sıfırlamadan hesap değişikliği yaptığında apple böyle yapıyor eski uygulamayı silip yeniden yüklemeyi denedinizmi hocam

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Cihazi formatladim. Sim karti taktim. Yeni apple hesabi actim appstoredan whatsaapp i indirdim ve bam. Olmuyor malesef

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lastlord27
    lastlord27's avatar
    Erkek

Bence sim kartını başka telefona tak orda kur sonra iPhone x taşı.

Çok fazla şey bilen insan hiç bir yere ait olamaz, işte farkındalığın laneti budur.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Wifi i kapatip mobil veriye gectigimde duzeldi tabi 1 2 saat bekledim. 

Toplam Hit: 110 Toplam Mesaj: 6
x iphone whatsap sorunu