X5 Vs CLK

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ağustos/2011
    Erkek

    Selamlar müridler 

     

    2004 x5 dizel ve ya benzinli fark etmez ya da 2004 clk arasında kaldım haftada 1-2 arac kullandığım için yakıt problemim yok ikisi arasındaki kullananlar yorumlarını yazabilirse sevinirim. 

     

    Not;Masraflı olacağını biliyorum çok masraf açacak vs gibi yorumlar olmazsa sevinirim

     

     


    İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Erkek

    Yakıt problemin yoksa, tamiri bakımı vs zaman ve para ayırabilirim diyorsan. Piyasasının üzerinde, temiz, oynanmamış, çok el değiştirmemiş bir x5 almanı tavsiye ederim. X5'in yanında clk kağıttan araba gibi kalır.


    Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    X5 tabiki hocam.

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Ocağına çöker bir şeyler ters gittimi.ille 2004 diyorsanız audinin Quattro su orjinal safkandır arızası şu bu eskileri sağlaamdır ama yenileri wolskvagen olduğu için 5 para etmez 5 6 yıl önce ABD de çöllere wolskvagen Audi Porche leri dizmişlerdi bir söz vardır Alman herşeyi icat ettiği gibi arabayı da icat etmiştir ama dört başı mamur adam gibi bir aracı yoktur sürprizdir ve eskisi yenisi baş ağrıtır.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2016
    Erkek

    Yeni araçlar hafif olsun diye kaportayı alüminyum ve plastik yapıyorlar. Bmw ,mercedes , audi gibi kaliteli araçlarda kaporta alüminyum diğer reno dacia tarzı araçlarda plastik

    Eski fonksiyonlu araçlar almanı tavsiye etmem. Çok fonsiyon olduğu için elektronik arızası ve beyin sıkıntısı çekersin.Özellikle Clk nın parçası sıkıntılı , çıkmacıda bile zor bulursun

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Arkadaşlar kaza sırasında tabiki içine göçecek araçlar yoksa euro n cap testlerinden geçemezler darbe emici olmak zorundalar darbeyi emmek için de içe çökmesi lazım. 

    Yani eski arabalar daha sağlam efsanesi eski arabalar da ölümlü kazaların daha fazla olması ile doğru orantılı malzeme nin kendisi daha sağlam olabilir ama bu iyi birşey değil

     

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek

    o yaşta bmw alma


    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ekim/2005
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

    Selamlar müridler 

     

    2004 x5 dizel ve ya benzinli fark etmez ya da 2004 clk arasında kaldım haftada 1-2 arac kullandığım için yakıt problemim yok ikisi arasındaki kullananlar yorumlarını yazabilirse sevinirim. 

     

    Not;Masraflı olacağını biliyorum çok masraf açacak vs gibi yorumlar olmazsa sevinirim

     

     

     

    Masraflı olacağını biliyorsan X5 al.  Sanayide iyi bir usta da bul ahbap olacaksın zaten.


    Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2007
    Erkek

    kaç k kredi çekiyosan üzerine 15k daha çek arabayı alır almaz ağır bakıma sok bence. kayışlar filtreler bilmemneler hepsi değişsin. 

    çalışmayan elektronik aksam varsa kontrol ettir yaptır fln.

    bence öyle kafan rahat binebilirsin gibi

    tabi km de az diilse alma ben 250kda fln araba almam türkiyede


    He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    Arkada kaza mevzusu.Frenleme anında muhtemelen ön kaput alta girdiği için fazla hasar gözüküyor.Diğer aracın tampon vidalarındaki sehimlere bakmak lazım.Günümüz oto endüstrisi darbe sönümlemek için kaporta üretiyor.En yeni ne alabiliyorsan onu al dacia da olsa farketmez.Diğer türlü sanayiye,çıkmacılara mutlaka işin düşecektir.Artık hiçbir ürün zaten uzun ömürlü yapılmıyor amk.

Toplam Hit: 1291 Toplam Mesaj: 10
eraba