X64 Xp Pro Aktivasyon Yardım....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Slm Arkadaşlar Ben 64bit Xp Kullanıyorum Ama Bir Türlü Aktivasyon Yapamadım Bir TAne Crack Kullandım Xpyi Aktive Etti Fakat 

Aşagıdaki Resimde Gördüğünüz Gibi Masaüstünün Sağ Alt Köşesindeki Yazı Gitmedi Elinde Eger Crack Varsa paylaşabilirmi..

Şimdiden Teşekkürler

NOT:legalxp Bir İşe Yaramıyor....  

[IMG]http://img368.imageshack.us/img368/2724/hataew9.th.jpg[/IMG] 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek

bendede aynısı war fakat aktiwasyon gibi bişey cıkmadı bende.. neyse soruna gelirsek şu linke bir bak bakalım

http://rapidshare.com/files/46345962/activation_crack___serials_for_windows_xp_professional_x64_edition.rar

linke tıklayıp dosyayı indiriyoruz sonra dosya için deki crack doyasına tıklıyoruz sonra ordaki belgeyi açarak yapıyoruz.Ama ben size ingilizce olduğu için anlatayım cp x64 bit açılırken hep F8 tuşuna basıyoruz sonra SAFE MOD u bulup tıklıyoruz biraz bekleyin xp açılıcaktır sonra tekrar bu dosyayı açıyoruz yine crack e giriyoruz ve ordaki WINXPPROX64.bat dosyasına tıklıyoruz size [you can not activate Windows in [SAFE MODE]] diyecektir okey diyip çıkın ve bilgisayrı yeniden başlatın Windows XP x64 Bit full sürüm olmuştur.İnanmıyorsanız isterseniz Başlata basarak üstten Active Windowsa basın açılan sayfada Windows is already activeted yazar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    o Verdiğin Linktekini Yaptım Zaten Ama YAzı Hala Gitmedi...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Slm Arkadaşlar Ben 64bit Xp Kullanıyorum Ama Bir Türlü Aktivasyon Yapamadım Bir TAne Crack Kullandım Xpyi Aktive Etti Fakat

Aşagıdaki Resimde Gördüğünüz Gibi Masaüstünün Sağ Alt Köşesindeki Yazı Gitmedi Elinde Eger Crack Varsa paylaşabilirmi..

Şimdiden Teşekkürler

NOT:legalxp Bir İşe Yaramıyor....

[IMG]http://img368.imageshack.us/img368/2724/hataew9.th.jpg[/IMG]

Yahu Bana Biri Yardım Etsin Şimdi Microsoftun Sitesinde Xp x64 İşletim Sisteminin Son Versiyonunu İndirdim Fakat Resimdede Görüldüğü Gibi Masa Üstünün Sol Alt Köşesinde Saatin Tam Üstünde Bu Yazı Çıkıyor 15 Gün Deneme Sürümü Ama Süreyi Dondurdum Fakat Yazı Hala Duruyor Bide Bu Wga Mıdır Nedir Onunla Baktım Orjinal Demiyor Hani Genie mi Ne Öyle Bi Yazı Çıkıyorya O Yazmıyor Güncelleştirmeleri Alıyorum Mesela İe7 yi Felan Yüklüyorum Ama  İşte Yazı Hala Gitmedi....

Elinde Crack Veya Çoklu Lisans anahtarı Olan Varsa Paylaşabilirmi...

Şimdiden Teşekkürler.... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    3 adımda xp yada 3 adımda orjinal gibi bişey war onunla dene istersen

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:
    3 adımda xp yada 3 adımda orjinal gibi bişey war onunla dene istersen

Kardeş Onu Denedim Ne Varsa Denedim Bak Zaten İlk YAzımda Var Legal xp Diye İşe Yaramıyor Senin Dediklerin x86 İçin Yani 32bit İçin Bana Lisans Lazım Çoklu Lisans Elinde Olan Varmı Acaba...

Ben 32bit İçin Verem Bir Tane Bunu Girin Xp Aktivasyon İStemiyor Orjinal cd den Kur Yinede Aktivayson İstemiyor Crack Felan Gerektirmez....

32bit İçin Çoklu Lisans Anahtarı :JYWDW-RR2KC-WFFTK-RYWRM-HPCVQ 

Benden Size Hediye Ama Biride Bana İyilik Yapsın :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Hocam o yanlıs degılsem orjınal xp degıl longhorn olması lazım longhorn sıfrelerı henemenı tavsıye ederım. Bende bır arada denedım 64 bıt makınalarda muhtesem bır performans verıyor ama 2 yıl oncedeydı ben kurdugumda ve o yuzden 64 bıt desteklı program bulamıyordum ve dıl turkce olmadıgı ıcın ev ahalısı ılede sorun yasayınca tekrar 32 ye dondum o yuzden eger bıraz bılgı verırsen sevınırım tekarar donmeyı dusune bılırım
Toplam Hit: 4078 Toplam Mesaj: 7