Xbox LIVE Accountları
-
oda ne,ne işe yarar,yenilir mi :) vs. soracaklar yararlanamasın die olayı tam olarak anlatmıyorum.İhtiyacı olan,tamda böle bişe lazımdı dien,konun ehli insanlar faydalansın..Çok pis gircek kötümüze ahirette bunlar ama tutamıyor insan kendini amq hadi hayırlısı :/
Live ID: yun9money1@yahoo.com
Password: mike1016
Live ID: Raysosa185@msn.com
Password: melcowe
Live ID: SmokeyxGFLx@hotmail.com
Password: padgett
Live ID: Wesdawg77@live.com
Password: Rainmaker7
Live ID: camichel23@hotmail.com
Password: 50mac52
Live ID:massyco3414@hotmail.com
Password:anarchy
Live ID: hulkow22@hotmail.com
Password: c0tt0n
-
işte paylaşımın bokunun çıkması halidir :S oha diyorum :| ver elini öpem :)
-
Nikoteen e defalarca teşekkür ettim ama bi de buradan etmek istiyorum bu rapid olayı ve bi onceki konu için.rapid sayesinde az da olsa onu tanıma imkanı da buldum.bu iyi niyetli konu :)için çok tesekkur ederim kardeşim.
-
Lafım mürit olmayan ziyaratçi girişi yapıp accountları gören ve hayvani bir içgüdüyle direk şifreyi değiştirmeye çalışan skik ziyaretçilere ;
La amqlarım adam gibi kullanın accountları hiç bi bok yemeyin bunlarda paypal bilgileriyle falan geri alanıabiliyordur muhakkak ama rapid gibi limit olayı yok kimse anlamaz accountunun kullanılıp kullanılmadığını siz bi bok yemeye kalkmadığınız sürece ! Uslu uslu kullanın işte,hayvanlaşmanın alemi yok ! Kaldı ki xbox'ı olan adam burcuva adamdır madem bu kadar burcuvasın ne skime kendi aklınca bi boklar ymeey calısıyon,sikük git bi account al kendine madem sahibi bile kullansın istemiyosan ! -
Bende aliyorum bu CUMA Amerika'da thanks giving diye %50,%60 indirim var Macintosh'larda xBox'larda nerdeyse butun elektronik alet'lerde.Guzel oldu sagolasin.cok aso paylasim.
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 5