folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Xbox Mı Psmi Baska Bişimi??

Xbox Mı Psmi Baska Bişimi??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    şimdi nedir ne değildir bunları bi anlatın tartışın en iisi hangisiyse karar verelim ona göre alalım almayalım..bide şeyi sorcam xbox ınçalışdırdıgı herseyi psde calısdırıo dimi? bi fark bişi olmuo?(ben anlamam bu işlerden)

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    xbox'un çalıştırdığı xbox çalıştırır,ps2'ninki ps2.bence gamecube al sonra bende gelirim birlikte super smash bross oynarız:Dneyse rahat istiyorsan ps2 ama farklı birşey istersen xbox yok ben aşırı farklı bişiy dersen gamecube derim.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben bu bölüme ps3 konusu acmıştım ona bak ps3 al bence bizim burda elektirikçide 1.250 ytl :D istersen sölim getirsin::::D

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xbox ın içini açıp mıncıklamış biri olarak diorum ki xbox :) rahatlıkla bildiğimiz hdd ile hdd upgrade si yapabilirsin işlemciyi yükseltemezsin üzgünüm üzerine entegre edilmiş:) p3 bimlemkaç hatırlamıom falan ethernette var hem lan dan hemde online olarak oyun oynayabilin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    schumimesut
    schumimesut's avatar
    Erkek
    tabiiki ps. ps3 manyaq ama deişik bir deneyim ve arkadaslarınla tv basında guzel vakit gecirmek istiyorsan nintendo wii yi onerebilirm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    rahatlık istiyorsan ps uğraş istiyorsan diğerlerinden herhangi biri (psp de çok uğraştırır sölim bir ara 1 hafta bende vardı öldürdü beni)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    alacaksanda trden alma yurtdışından birinden iste o getirsin avusturyalı arkadaş var ps2yi ilk çıktığında 200 -250 euroyamı ne almış 2 kol 3 de oyunmu ne vermişler şimdide ps3 getirecekmiş kendine garantileri dünya çapında bildiğim kadarıyla trde ps olsun xbox olsun wii olsun kumar makinası statüsünde olduğu için vergileri ayrı biniyor üzerine
Toplam Hit: 1309 Toplam Mesaj: 7