folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Xbox Ve PS3 Hakkında

Xbox Ve PS3 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Şimdi beyler konsol ihtiyacımız var. PS2 de artık eskidi. PS3 alayım diyecektim onda da oyun derdi başlıyor bu seferde.

Onun için şu iki alet hakkında sorularım var

http://www.atikelektronik.com/urunler-detay.asp?KatID=9&ID=5  

http://www.atikelektronik.com/urunler-detay.asp?KatID=9&ID=87  > bu aletteki hdd ne işime yarar benim. Netten indirdiğim oyunları HDD ye atıp oynayabilirmiyim yoksa illa DVD denmi oyniyacaz.

Eğer öyle ise HDD li almanın mantığı nedir ? İlk linkteki alet üzerinden dvd den oynasam diyorum daha cabuk ısınma yapmaz mı.Yaparasada 3k görme olasığım nedir bu jasper boardlarda.

+ Olarak bu xbox ile tek kol geliyor + 2ci kol fiyatları nelerdir pek bakamadım 3 adet usb 2.0 var deniliyor üzerinde USB kol alsam bu xboxda calısırmı yorumlarınızı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

kadıköy yazıcıoğlu.

kırılmış, hazırlanmış, 6 ay garantili, 3 korsan oyun hediyeli xbox elite extra kolla beraber 640TL.

jasper boardlarda 3k görülmedi şuana kadar, saatlerce oynuyoruz, oynamadığımızda açık bırakıyoruz tık yok.

harddiske oyun atıp oynayamazsın; ancak harddiske blueray film atıp izleyebilirsin.

ve en önemlisi oyun özgürlüğü istediğin kadar oyun bulma şansına sahipsin öteki türlü 3-4 oyun alsan konsolun parasına denk geliyor.

tavsiye ederim.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-xbox-360-xbox-360-s-yeni-pal-versiyon-28640717/detay?

bu alet hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar

ve birkaç kişiye daha sordum HDD üzerinden oyun oynayabilirsin diyorlar :S Bu konuda kesin bir bilgisi olan varmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crack34
    Crack34's avatar
    Erkek

Hocam PS2 eskidi dediğine göre sende PS2 var. :)

Eğer satmayı falan düşünüyosan ben alabilirim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Hocam hdd şu işe yarıyor , bi oyunu özellikle openworld oyunları hddye atmazsan , cd'de leke olduğu anda takılma texture kaymaları falan canını çok sıkıyor , loading ekranları uzuyor ve alet çok ses çıkartıp , yoruluyor bu yüzden hdd al ama xbox paran varsa al fw yaptırma live'de takıl paran yoksa fw yaptır single rahatına bak bu yüzden hiç düşünmeden al

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

hocam netten oyun oynayacağımı sanmıyorum . Ben arkadaşlarla toplanıp kusana kadar pes,fifa falan oynamak istiyorum. Tabi oyunlarıda doğal olarak internetten indireceğim.

Şimdi yani internetten indirdiğim oyunu hdd ye atıp(pes,fifa) cd derdi olmadan hdd üzerinden oynayabileceğim ? eğer böyle ise gidip hdd li bir model alacağım.

Önerebileceğiniz firmalar varmı internet üzerinden sipariş verebileceğim

Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 6