Xda Iıi Pocket Pc
-
arkadaşlar Xda IIi pocket pc arıyorum elinde olan varmı kullanan bilen duyan varmı alet
http://www.my-xda.com/xda2i.html budur güzel bişe ben daha önce kullandım fakat bozulduu için geri verdim
-
bende var gg da satıyorum şu anda :D300 ytl ye ulaştı
-
gerçi satıldı ama istersen sana veririmsorunsuz taş gibi valla.ben n70 music edition aldım ondan bu boşa çıktı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------gerçi satıldı ama istersen sana veririmsaorusuz taş gibi valla.ben m70 music edition aldım ondan bu boşa çıktır
-----------------------------dostum bunda wifi varmı?? eğer varsa ben alabilirim sanırım
-
cidden bunda wifi wardı die hatırlıyorum ama dorumudur
-
malesef bu modellerde wifi yok.ama isterseniz bunlarla uyumlu sd card slotuna takılan wifi kart satılıyor.onuda alıp takarsanız tamtakım olur
-
peki o dediğinin fiyatı ne kadar?? + gittigidiyorda kaçtan kapandı?? + sen bu makinaya şimdi kaç para istiyorsun?? + bak ben ciddi alıcıyım, eğer anlaşırsak almayı düşünüyorum
-
gg dan 300 e kapandı. gg da komisyon alıyor biraz.eğer istiyorsan sana 250 den vereyim.yoksa pazartesi kargo yapacağım zaten.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------gg dan 300 e kapandı. gg da komisyon alıyor biraz.eğer istiyorsan sana 250 den vereyim.yoksa pazartesi kargo yapacağım zaten.
-----------------------------dostum mesaj kutunu kontrol et, sana pm attım
Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 9