Xenon Far Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

Arkadaşlar arabama xenon far almak istiyorum.Fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.Avantajları dezavantajları xenon türleri ve arabaya uyumlukları hakkında bilgi edinmek istiyorum.Bilgisi olan arkadaslar bilgilerini aktarabilirler mi?

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

benim bildiğim adı içindeki gazdan geliyo ve parlak veyaz ışık yayıyo ha nasıl allınır nasıl takılır bilmiyorum ...

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

up

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

Bn yağmurda pek iyi aydınlatmadığını duymuştum pek tavsiye etmediler ama yinede bukadar biliorum

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klimaliailesalonu
    klimaliailesalonu's avatar
    Erkek

xenon far taktığın markaya göre değişir sonradan takılan hiç bir zenon fabrika çıkışı kadar iyi olmaz önce bunu bil. ayrıca artık xenon lu arabalar çok çakma duruyor çünki yeni tüm arabalar mercekli bi-xenon far sistemine sahip onun yanında osuruk kalıyo tabi xenon. tavsiyem bırak halojen far kalsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Çok daha çabuk akü bitirdiğini söylemişti biz yolda kaldıgımızda gelen servisçi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

arkadaşım orjinalliği bozmadan philips marka xenon çakması ampuller var onlardan dene..
    ziraa almış olduğun ürün çin malı olacağından çok sık ampul patlatır ve ampullerinin tanesi de dünya para!
    ayrıca aracın yeni model bişii ise araç bilgisayarında problem yaratabilir. hee illa alıcam hevesim kırılmasın diyorsan sana tavsiyem bmw ve mercedes çıkmacılarından beyin ve ampul olarak al kullan alman malının önün ekimse geçemedi bu konuda. tabi bu 3-4 xenon far fiyatına da çıkabilir uyarmadı deme :)

imza mimza yok !
Toplam Hit: 1090 Toplam Mesaj: 7