Xenon Far Sistemi
-
Arkadaşlar arabama xenon far almak istiyorum.Fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.Avantajları dezavantajları xenon türleri ve arabaya uyumlukları hakkında bilgi edinmek istiyorum.Bilgisi olan arkadaslar bilgilerini aktarabilirler mi?
-
benim bildiğim adı içindeki gazdan geliyo ve parlak veyaz ışık yayıyo ha nasıl allınır nasıl takılır bilmiyorum ...
-
up
-
Bn yağmurda pek iyi aydınlatmadığını duymuştum pek tavsiye etmediler ama yinede bukadar biliorum
-
xenon far taktığın markaya göre değişir sonradan takılan hiç bir zenon fabrika çıkışı kadar iyi olmaz önce bunu bil. ayrıca artık xenon lu arabalar çok çakma duruyor çünki yeni tüm arabalar mercekli bi-xenon far sistemine sahip onun yanında osuruk kalıyo tabi xenon. tavsiyem bırak halojen far kalsın.
-
Çok daha çabuk akü bitirdiğini söylemişti biz yolda kaldıgımızda gelen servisçi.
-
arkadaşım orjinalliği bozmadan philips marka xenon çakması ampuller var onlardan dene..
ziraa almış olduğun ürün çin malı olacağından çok sık ampul patlatır ve ampullerinin tanesi de dünya para!
ayrıca aracın yeni model bişii ise araç bilgisayarında problem yaratabilir. hee illa alıcam hevesim kırılmasın diyorsan sana tavsiyem bmw ve mercedes çıkmacılarından beyin ve ampul olarak al kullan alman malının önün ekimse geçemedi bu konuda. tabi bu 3-4 xenon far fiyatına da çıkabilir uyarmadı deme :)