folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Xiaomi Robot Süpürge Arızası Hakkında

Xiaomi Robot Süpürge Arızası Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhabalar, 2023  10. Ayda media markt sitesinden xiaomi s10t aldım. Şimdiye kadar da gayet iyiydi ama çekmemeye başladı, altına baktığımda ise yerden topladığı her şeyi fırçada tutuyor olarak gördüm. Garantiye göndermeden önce belki başına gelmiş bir mürid vardır da derde derman olur diye buraya konu açmak istedim.

Teşekkürler şimdiden. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fan motoru gitmiştir. Robot süpürgelerin genelinde olan kronik bir sorun. Şöyle basit bir parça ama cihazın kalbi resmen.

https://www.hepsiburada.com/zhicheng-xiaomi-mijia-1c-stytj01zhm-robot-icin-fan-motoru-elektrikli-supurge-yurt-disindan-pm-HBC000058E2PZ

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

O zaman garantiye göndermek şart oldu gibi. 

Hiçte sevmem şu garanti, servis meselelerini. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Arkadaşlar merhabalar, 2023  10. Ayda media markt sitesinden xiaomi s10t aldım. Şimdiye kadar da gayet iyiydi ama çekmemeye başladı, altına baktığımda ise yerden topladığı her şeyi fırçada tutuyor olarak gördüm. Garantiye göndermeden önce belki başına gelmiş bir mürid vardır da derde derman olur diye buraya konu açmak istedim.

Teşekkürler şimdiden. 

hocam selamlar , robot supürgelerin , tamiri sıfırdan devre kartı tasarlamaı , yetmedi arayüz değiştirip , cihaz rootlayabiliyorum :) 

,

anakart filande degıstırıp baska cıhazmıs gıbı tanımlayabılırım :) 

garantisi yoksa , izmirdeysen getir bakalım bi ara . ama garantin varmış . Gönder garantiye paralı değişim derse yaptırtma . 

Büyük ihtimalle salyangoz fan ucu tıkanmıştır vs , evde istersen sac kurutma makınesıyle bı hava fılan tut (soguk modda ) , ya da dırekt hava tut . 

Fırcasız motorun bozuldugunu gormedım hıc ,genel olarak . Belkı su teması vs socketler cıkıp , kablo kopmustur anca.dedıgım gıbı para ısterlerse yaptırtma bırsey , ya da sen bılırsın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Teşekkürler şimdiden. 

hocam selamlar , robot supürgelerin , tamiri sıfırdan devre kartı tasarlamaı , yetmedi arayüz değiştirip , cihaz rootlayabiliyorum :) 

,

anakart filande degıstırıp baska cıhazmıs gıbı tanımlayabılırım :) 

garantisi yoksa , izmirdeysen getir bakalım bi ara . ama garantin varmış . Gönder garantiye paralı değişim derse yaptırtma . 

Büyük ihtimalle salyangoz fan ucu tıkanmıştır vs , evde istersen sac kurutma makınesıyle bı hava fılan tut (soguk modda ) , ya da dırekt hava tut . 

Fırcasız motorun bozuldugunu gormedım hıc ,genel olarak . Belkı su teması vs socketler cıkıp , kablo kopmustur anca.dedıgım gıbı para ısterlerse yaptırtma bırsey , ya da sen bılırsın

Teşekkür ederim Hocam cevap için öncelikle.

Ürünün garantisi var, o yüzden garantiye göndereceğim. Eğer para isterlerse tüketici hakem heyetine vereceğim ürünü. Zaten haklı olduğum için %99 kazanacağım. Umarım o kadar uğraştırmazlar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Hocam alttaki fırçayı ayda bir cikarip temizlemek gerekiyor. Evde uzun sacli biri varsa o saclar fircaya dolanıyor zaman icinde birikiyor.

tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam alttaki fırçayı ayda bir cikarip temizlemek gerekiyor. Evde uzun sacli biri varsa o saclar fircaya dolanıyor zaman icinde birikiyor.

Hocam onunla alakası yok, bizim aletin fırçasında jilet var, saç vs olunca kesip parçalayıp hazneye gönderiyor, fırçayı tertemiz yaptım, tekrar oldu, o yüzden hazneye göndermiyor çektiği malzemeleri. Sorun orada. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bende de s10+ var. s10 t bildiğim kadarıyla çok güçlü çekim yapıyor. 8000 pa diye hatırlıyorum.

demekki güçlü ama motorunda sorun olabilir. geçmiş olsun.

araya soru sıkıştırayım izninle hocam.

bunların yazılımıyla oynayıp ön kamerasını mobilden izleyecek hale getiremezmiyiz. araştıran var mı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Teşekkürler şimdiden. 

hocam benin s10+ fan motoru arızalandı. sürekli check my filter hatası veriyor. sorun motoru arızalı filitreleri temiz.

garantiye gönderdin mi ? nasıl gönderdin verifon sitesinden formu indirin diyor ama ana safyaya atıyor.

araştırdım servisleri leş gibi herkes şikayetçiymiş. yapmadan gönderiyorlarmış bıktırma politikası filan. böyle sorun yaşadın mı ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 982 Toplam Mesaj: 9
xiaomi robot süpürge arıza robot süpürge arıza