Xilisoft HD Video Converter 5.1.17.1114
-

Xilisoft HD Video Converter 5.1.17.1114
Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen video dönüşüm aracıdır.Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise dönüşüm yaparken çevirilecek ve çevrimi yapılacak dosyanın formatının farketmemesi. Her türlü dosya formatı arasında rahatça dönüşüm yapabilir.
Program yüksek kalitede video çeviri özelliğinin yanı sıra, ses dosyalarını da aynı kalite ve mükemmel kalitede çevirmektedir. Bu sayede bilgisayarınızdaki istediğiniz video ve ses dosyalarını da bu program sayesinde dönüştürerek uyumlu taşınabilir aygıtlarınıza (Mobile telefon, İpod , HD video vs.) gönderebilir ve izleyebilirsiniz.Program ile birden fazla çoklu olarak video format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz. -
paylaşım için saol kardeşim sanırım enes kardeşimizde böle bi paylaşımda bulunmuştu ama belki bu daha farklıdır yinede saol..
-
Yaptığı tek şey filmin boyutunu büyütmek görüntü kalitesinde hiç bir artısı olmuyor.Paylaşım için tşk.
-
bunun gibi birkaç program var hangisini kullanabileceğimize karar veremedim
-
olcayatay bunu yazdı:
-----------------------------
bunun gibi birkaç program var hangisini kullanabileceğimize karar veremedim
----------------------------süper program hocam kendim kullanıyorum genelde 3gp formatına çeviriyorum kalitede zerre bozulma olmuyo..
Media Convert Master
http://w14.easy-share.com/1701959526.html
-
Toplam Hit: 1208 Toplam Mesaj: 6

Xilisoft Video Converter 5.1.20.0121 + Serial (Herşeyi çevirir :)