Xiomi Ekran Kararması
-
Arkadaşlar biraz komik durabilir ama gerçekten bir haftadır bu problemi çözemedim. Sorun şu; galeriye girince ekran hafiften kararıyor. Ettim etmedim çözemedim, otomatik parlaklık,güneş ışığı modu vs vs ne yaptıysam olmadı. Galeriye girince ışık hafif sönük kalıyor telefon modeli redmi 11 pro
-
hebun bunu yazdı
Arkadaşlar biraz komik durabilir ama gerçekten bir haftadır bu problemi çözemedim. Sorun şu; galeriye girince ekran hafiften kararıyor. Ettim etmedim çözemedim, otomatik parlaklık,güneş ışığı modu vs vs ne yaptıysam olmadı. Galeriye girince ışık hafif sönük kalıyor telefon modeli redmi 11 pro
Rom degistir
-
gocam sorunun yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum.
mesela iphone da güç tasarruf moduna aldığımda uygulamalardaki video yüklemelerin kalitesinde ciddi düşüş oluyor.
birçok efektler çalışmıyor. galeriye girdiğimde icloud'taki fotoları geç getiriyor.
yüksek güç tüketen uygulamalar geç açılıyor vs.
bi sıfırlamayı denedin mi ?
android in mantığını bilmiyorum uzun süre kullanmadım.
ama iphone da ciddi bir sorun olduğunda telefonu sıfırlıyorum temiz kurulum yapıyorum.
sonra yedeği yüklemiyorum ama ilgili uygulamaya girdiğimde zaten verileri icloud'dan çekiyor.
bu sepeple bozuk olan yedeği geri yüklemek zorunda kalmıyorum.
sadece bazı ayarlar gidiyor.
-
Telefonu sıfırladım,tüm ayarları inceledim;yok. Olmuyor. Rom değiştirmeyede çekiniyorum açıkçası, çünkü hiç yapmadım daha önce. Telefon elimde kalır diye endişeliyim, sanırım böyle idare edeceğim
-
hebun bunu yazdı
Telefonu sıfırladım,tüm ayarları inceledim;yok. Olmuyor. Rom değiştirmeyede çekiniyorum açıkçası, çünkü hiç yapmadım daha önce. Telefon elimde kalır diye endişeliyim, sanırım böyle idare edeceğim
Bootloader kilit aç gerisini halledelim