folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Xiomi Ekran Kararması

Xiomi Ekran Kararması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hebun
    hebun's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biraz komik durabilir ama gerçekten bir haftadır bu problemi çözemedim. Sorun şu; galeriye girince ekran hafiften kararıyor. Ettim etmedim çözemedim, otomatik parlaklık,güneş ışığı modu vs vs ne yaptıysam olmadı. Galeriye girince ışık hafif sönük kalıyor telefon modeli redmi 11 pro

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hebun bunu yazdı

Arkadaşlar biraz komik durabilir ama gerçekten bir haftadır bu problemi çözemedim. Sorun şu; galeriye girince ekran hafiften kararıyor. Ettim etmedim çözemedim, otomatik parlaklık,güneş ışığı modu vs vs ne yaptıysam olmadı. Galeriye girince ışık hafif sönük kalıyor telefon modeli redmi 11 pro

Rom degistir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

gocam sorunun yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum.

mesela iphone da güç tasarruf moduna aldığımda uygulamalardaki video yüklemelerin kalitesinde ciddi düşüş oluyor.

birçok efektler çalışmıyor. galeriye girdiğimde icloud'taki fotoları geç getiriyor.

yüksek güç tüketen uygulamalar geç açılıyor vs.

bi sıfırlamayı denedin mi ?

android in mantığını bilmiyorum uzun süre kullanmadım.

ama iphone da ciddi bir sorun olduğunda telefonu sıfırlıyorum temiz kurulum yapıyorum.

sonra yedeği yüklemiyorum ama ilgili uygulamaya girdiğimde zaten verileri icloud'dan çekiyor.

bu sepeple bozuk olan yedeği geri yüklemek zorunda kalmıyorum.

sadece bazı ayarlar gidiyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hebun
    hebun's avatar
    Erkek

Telefonu sıfırladım,tüm ayarları inceledim;yok. Olmuyor. Rom değiştirmeyede çekiniyorum açıkçası, çünkü hiç yapmadım daha önce. Telefon elimde kalır diye endişeliyim, sanırım böyle idare edeceğim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hebun bunu yazdı

Telefonu sıfırladım,tüm ayarları inceledim;yok. Olmuyor. Rom değiştirmeyede çekiniyorum açıkçası, çünkü hiç yapmadım daha önce. Telefon elimde kalır diye endişeliyim, sanırım böyle idare edeceğim

Bootloader kilit aç gerisini halledelim 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 5
redmi