folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder XLS Verisi Üzerinde Pc De Otomasyon Mümkün Mü

XLS Verisi Üzerinde Pc De Otomasyon Mümkün Mü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

tam olarak nereye girer bilemiyorum genele açtım. şimdi benim elimde il ilçe adres telefon bilgileri var bu bilgiler tek bir excel dosyasında ve her gün güncelleniyor. benim istediğim şey server üzerinde değil pc de (burası önemli) xls i düzenleme işini otome etmek otomatikleştirmek. yapmak istediğim şey şu: 1. sütunda şehir bilgileri var  2. sütunda ilçe 3. sütunda adres... 1.sütunu açılır başlık, 2. sütunu da açılır başlık yaparak aynı olan şehir ve ilçeleri birleştirecek, bunlar tıklamayla açılacak. dropbox gibi düşünün işte. istanbulu seçtin altında ilçeler çıkacak, ilçeye tıkladın o ilçe altındaki adresler gelecek yani gösterim olarak bunu düzgün bir şekle sokacak. uzantıyı da htm olarak istiyorum. mümkün mü böyle bir olay :) raporda kullanacam.

programını yap falan demeyin zaten hazır olan bir şey varsa üzerine yatıcam. bir panda kadar üşengeç bir goril kadar açım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam muhtemeln makrolarla yapılabilir..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

hocam muhtemeln makrolarla yapılabilir..

yapamadım ben excelim ölmüş

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

excel kullanmak zorundamisin ? access yada openoffice base versek ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Veri Süz veya Filtre Uygula kısmını bir kurcala..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 564 Toplam Mesaj: 5