Xmbc Nedir_?
-
bugunlerde bir cokyerde xmbc yi forumlarda goruyorum.ip tv vs ekleniyor.dizi tv falan.bunu tam olarak bilen varmi acaba.pc yede kuruluyor.andorid cihaz olarak satışı var.
indirme linki yuklu sanirim bu
https://mega.co.nz/#!nkdTBJDL!L57MZ1VsRPUvExjhCgY-Nbdzc-dNOoiesJORpJFkjlY
-
Sanırım popcron gibi bi medya film v.s izleme olayı
-
Media center hocam. Özelleştirilmiş bir linux distrosu gibi düşün. Uyumlu cihazlara kurarsın sonra tv ye bağlayıp eklentileri ile sopcast yayınlarından tutun evde ağına bağladığın hdd ne kadar bütün medya ortamlarına televizyonundan erişirsin.
Hatta benim raspi me kurup yaptığım gibi televizyonun destekliyorsa hdmi ile bağladıktan sonra xbmc ı televizyonun kumandasından bile kontrol edebilirsin.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Media center hocam. Özelleştirilmiş bir linux distrosu gibi düşün. Uyumlu cihazlara kurarsın sonra tv ye bağlayıp eklentileri ile sopcast yayınlarından tutun evde ağına bağladığın hdd ne kadar bütün medya ortamlarına televizyonundan erişirsin.
Hatta benim raspi me kurup yaptığım gibi televizyonun destekliyorsa hdmi ile bağladıktan sonra xbmc ı televizyonun kumandasından bile kontrol edebilirsin.
bunun kurulumu pc ye de oluypr degilmi.ayrica cihaz alsak tavsiye edermisin. az bilgi verirmisin.
-
sansar55 bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
bunun kurulumu pc ye de oluypr degilmi.ayrica cihaz alsak tavsiye edermisin. az bilgi verirmisin.
Oluyor hocam bende hem macde hem windowsda kurulu, bilgisayarımın kumandası da var güzel bişi bu program
-
-
sansar55 bunu yazdı
atıl durumda pc varsa alma hocam ama elektrik faturası vs az olur bunun özelliklerini tam bilmiyorum ama iş görür gibi.
-
tskler.bilgi ve yardim icin.