XML Den Virüs Bulaşma Riski Varmıdır
-
Arkadaşlar bir program var crack dosyası xml dosyası içeriğini aşagıda vericem içinde gizli bir kod felan varmıdır anlıyanlara soralım dosya şu media fireye attım bu işlerden anlıyan birisi baksada bi kafamız rahatlasa
-
normal xml dosyasi. temiz. crack felanda degil.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------normal xml dosyasi. temiz. crack felanda degil.
-----------------------------yani şüphelendiğime deymez yani zararsız değilmi hiç crack gibi birşey programın bir dizini var oraya atmassan full olmuyor bendededim bi katakulli olmasın tbt e soralım :D diye
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------yani şüphelendiğime deymez yani zararsız değilmi hiç crack gibi birşey programın bir dizini var oraya atmassan full olmuyor bendededim bi katakulli olmasın tbt e soralım :D diye
-----------------------------haci notepad ile ac :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------Explosive bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------haci notepad ile ac :)
-----------------------------açdım okadarını biliyorumda kenara köşeye sıkıştırılmış bi kod felan birşey wardır diye söyledim acayip server yedirme metodları çıkdı artık kollamak lazım dotu
-
başka biri daha kontrol edebilirmi zararlı bi kod ıvır zıvır varmı içinde
-
Tamamen mantıkla yorumluyorum deneyimim yok; Bir zararlı kod olduğunu var sayalım. Bir kodun çalışması için ne olmalı? O kodun olduğu dosyanın yorumlanması gerekir, xml dosyasını yorumlayacak bir programla açmazsan bir zarar oluşacağını zannetmiyorum. Notepad'de açtığı dosyaları kod çalıştırma düzeyinde yorumlamıyor diye umut ediyorum. Attığın xml ile full olmasının sebebide yazılan xml deki değerleri incelersen görebilirsin belki.
-
TeRRoR bunu yazdı:
Tamamen mantıkla yorumluyorum deneyimim yok; Bir zararlı kod olduğunu var sayalım. Bir kodun çalışması için ne olmalı? O kodun olduğu dosyanın yorumlanması gerekir, xml dosyasını yorumlayacak bir programla açmazsan bir zarar oluşacağını zannetmiyorum. Notepad'de açtığı dosyaları kod çalıştırma düzeyinde yorumlamıyor diye umut ediyorum. Attığın xml ile full olmasının sebebide yazılan xml deki değerleri incelersen görebilirsin belki.
-----------------------------evet bende böyle düşünüyorum ama acayip hack metodları çıkıyor herşey den şüpelenir olduk bide crackli program kullanmam buda crack değil aslında serial girmeden bunu atıyorsun bi bölüme seriali giriyorsun program ful oluyor o dosyayı atmadan girersen seriali ful olmuyor saolun temiz oldugunun kanatindeyim