XML Hazirlama Ve Veri Cikisi Nasil Oluyor
-
Arkadaslar xml hazirlama ve bunu kendi sitemizden diger sitelere nasil cikis olarak verebiliriz. Biraz bilgi lutfen. Excel de nasil yapilir vs. Yardimlarinizi bekliyorum herkese simdiden tsk iyi gunler.
-
Yahu arkadaslar cokmu bos soru soruyorum yoksa kimsenin bi bilgisimi yok
-
Hacı abi sabah 7'de yazmışsın 3 saat sonra sitem etmişsin az dur bi uyansın millet :) XML çıktısını 2 şeye göre oluşturabilirsin. Ya hazır bir importer'i olan sisteme göre kendi sisteminden XML exportu vererek. Yada kendi kafana göre sisteminden bir XML export verip import yapacak sistemin yazılımcısı sana göre importer yazar. Umarım açıklayabilmişimdir.
-
-
Kardeslerim saolun varolun burada tr ye gore 4 saat fark var ondandir erken yazmam tsk ederim herkeze
-
XML dediğin bildiğin text dosyası hocam. çıktı vermek çok kolay application.responsetype i text/xml olacak altına da string olarak oluşturur verirsin.
Yada asp.net java gibi dillerde classları otomatik xml haline getirmenin yolları var
asıl biraz daha zor olan o xmli dataya geri parse etmek.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------XML dediğin bildiğin text dosyası hocam. çıktı vermek çok kolay application.responsetype i text/xml olacak altına da string olarak oluşturur verirsin.
Yada asp.net java gibi dillerde classları otomatik xml haline getirmenin yolları var
asıl biraz daha zor olan o xmli dataya geri parse etmek.
-----------------------------.net de bu çok kolay, xml verip direk class alabiliyorsun. ardından xml i verdiği class a veriyorsun hop bitti.
bi ara çinden 16 mb xml gelmişti, 1 ürün için :) test için yani. baktım olacak gibi değil sonra bu yöntemi buldum
döküman: http://blog.stevehorn.cc/2007/07/generate-code-from-xml-schema-xsdexe.html