folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Xmmp Kurulumu Ve Yapilandirmasi (Openfire Mi Yoksa Baska Yazilimmi)

Xmmp Kurulumu Ve Yapilandirmasi (Openfire Mi Yoksa Baska Yazilimmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

kendi mesaj serverimi kurmak istiyorum sirket icerisinde insanlarin benim serverim uzerinden yazissinlar ancak mobilde de calismasi gerekiyor bir uygulama ile daha onceden boyle bir proje yapan varmidir.

internette arasitirirken bu jabber ve openfire yazilimlarina denk geldim ancak mobilde calistirmayi beceremedim (local agda dis ip uzerini denemedim bile). daha onceden kuran yapilandiran birileri varsa yardimci olabilirse sevinirim kolay gelsin

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam  daha önce denedim ama yıllar oldu hatırlamıyorum, şöyle bir kaynak buldum Googlda lk çıkan link.

https://www.google.com.tr/amp/www.huseyinsevin.com/2011/01/16/openfire-mesajlasma-sunucusu-kurulumu-ve-datalarinin-mssql-de-tutulmasi-ile-yazismalarin-loglanmasi/amp/ 

Belki işine yarar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Hocam  daha önce denedim ama yıllar oldu hatırlamıyorum, şöyle bir kaynak buldum Googlda lk çıkan link.

https://www.google.com.tr/amp/www.huseyinsevin.com/2011/01/16/openfire-mesajlasma-sunucusu-kurulumu-ve-datalarinin-mssql-de-tutulmasi-ile-yazismalarin-loglanmasi/amp/ 

Belki işine yarar.

Hocam kurulumu yapabiliyorum ancak mobile baglanti veremiyorum local pc lerde calisti uygulamalar farkli baglanti kurmaya calisiyorlar. Kendi uygulamasinida play markette bulamadim

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2479 Toplam Mesaj: 3
xmmp jabber kendi whatsapp serveri mesajlaslama serveri