folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Xocalı Soyqırımından 16 İl Ötür



Xocalı Soyqırımından 16 İl Ötür

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek

    Evet, bugun katliamın tamı tamına onaltıncı senesi doldu. Bugun ulkemizde kendi kanından insanları, ufacık bebeleri yaslı dedeleri ve hamile kadınları parcalayan ermenilere degisen insanlar doldu tastı. daha sunun surasında onbes sene gecmistiki kendi kanından kendi canından masumları biçen ve Türk ırkınca artık katlinin vacip kılındıgı ermenilerden yine kendi uzerinde yasadıgı vatana soven birinin olusunun arkasından yuruyup goz yası dokebildiler. oysa orada daha dogmamıs kardesleri ana karnında oldurulurken hicbirisi onlar icin bir damla gozyası dokmemisti. Kendi kanından insanlar oldurulurken hayatına aynı sekilde devam edebilip kendi kanından insanlar onları oldurdugunde sokaklara cıkan insanlar... İste bizim memleketimizin geldigi durum budur. neyse meseleye donelim boyle serefsizler icin guzel agzımızı yormaya degmez.

    Basiretsiz devletimiz sopar ermenilere karsı bile burnunun dibindeki kardesini savunma vazifesini yerine getirememis ve bizleri utancımızdan yerin dibine sokmustur. bizim uzerimize dusense Türk ırkının uzerine yuklenen bu onursuzlugu gelecek nesillerin omuzlarına yuklememek olmalıdır. Bugun Azerbaycan silahlı kuvvetleri cok yol katetmis ve tek basına ermenileri dunyadan silebilecek guce gelmistir. Cumhubaskanlarının yaptıgı acıklamada yakın zamanda topraklarmızı geri alacagız dediginide unutmayınız. o gun geldiginde buyuklerimizin bizim omuzlarımıza yıktıgı bu yuku biz gelecek nesillere yıkmamalı ve azerbaycan ordusuna gonullu olarak katılmalıyız. Hickimse merak etmesin hicbir hesabı yarıda bırakmayacagız, devlet yonetimini ele gecirip milleti yonetebilecegini sanan dıs dunya bilsinki bu millet onusuz ve serefsiz bir sekilde yasamaz. 16 sene once katledilen kardeslerimizi rahmetle anıyoruz. Attan ! Alaş ! Arwaq !


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    Baku devlet neft akademisinde okuyorum bu gun ders islenmedi yas gunu ilan edildi allah rahmet eylesin hepsine..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2006
    Erkek
    Tarihimize çok derin yara açmış hocalı katliamını unutmadık!..bu gün hepimiz ermeniyiz diyen şerefsizlere inat...hepimiz Türküz hepimiz azeriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    saygıyla anıyorum...

     

    Azerbaycan intikamını fena alır...ama belki şimdi ama 50 sene 100 sene sonra...

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    Basiretsiz devletimiz bugüne kadar diğer basiretli hükümetlerin yapmadığını yapıp ermenistana derhal işgal ettiğiniz yerleri boşaltın çağrısı yaptı.

    O gün eli kolu bağlı olanlar neden iktidar hırsına kapılıp ellerini kollarını bağlattılar? 


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Allah hepsine rahmet eylesin :(..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2007
    Erkek
    tebrikler hocam. güzel bir iş yapıp açmışsın konuyu. katliama ait fotoğraf sergisi vardı bugün. bakamadım bile. o günü hiç unutmamamız unutturmamamız herkesi bilinçli olmaya çağırmamız lazım senin yaptığın gibi.

    maşiyi görüyon mu maşiyi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    valla bende özellikle kafkas kökenli bir Türk olarak bu olayı çok yaralayıcı ve çok kırıcı bulanlardanım..sülalemizin 3 nesil önceki jenerasyonundan ermenilerle savaşmayanımız yok gerekirse bende dedelerimin yaptığını yapıp canla başla savaşırım zaten milletce savaş açlığı çekmekteyiz Türk'üz ve bizim jenerasyonumuz savaş görmedi en ufak olay bile kanımızı kaynatmaya ve köpürmemize yetiyor ben kesinlikle bunun  genetik olduğuna inanıyorum çünkü Türk ırk'ı savaşlarla huzur bulmuş bir ırk'tır tarihte savaşmadığımız dönem olmamıştır desek yeridir..sadece yakın tarihe bakınca sükut kalmak zorunda bulunmuş Türk'ler var ortada özellikle şunun altını çizmek isterim PKK'nın günümüzde ve yakın zamanda ermenistan'a taşınma stratejisi ve planları harika bir azeri ve Türk ordusu ittifakı doğurabilir fırsattan istifade ermenileride onların kırması kürtleride kardeşlerimizle siler Turan'a azerilerle birlikte bir önayak olmuş oluruz..böyle bir birliktelikten Rusya'da çekinir ve orta doğu ile avrupa'nın dahada saygınlığını kazanmış oluruz zamanla orta asya Türk devletlerinede çekici gelen bu ittifak'i olay şüphesizki bizi mükemmel bir güç haline getirir..

    dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek
    Türkler ermenilere soykırım yaptı diyenler bunu göremez...
Toplam Hit: 1984 Toplam Mesaj: 9