Xoops Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

başka ilgili yer bulamadım ve bende buraya acdım sonucta soruccagımda php kodu ile değiştirilecek.

neyse konuya gelellim= şimdi ben sitemdexoopd kullanıyorum sorunumunda resmini cektin neyse sitemde xoops kullanıyorum ve uyelik oldukdan sonra her xoops sistemi gibi uyelikden sonra bittidiye buton cıkıyor ve ona tıklamadan uyelik gerceklesmiyor o cıkmasın istiyorum nasıl yardımcı olabilirseniz yardım edin lutfen acil yardım resimin linkini aşaya koyuyorum

http://img147.yukle.tc/images/9778yrd.JPG

buyrun bu şimdiden teşekkur ederim sağolun

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

xoops :) en iğrendiğim hazır portallardan:)

dayı sen onu onun destek sitesi ne aç 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    xoops un destek sitesinin kendine hayrı yok hoca...sen gel joomla kur.:D olmadi php-fusion kur o da olmadi seditio kur..:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 843 Toplam Mesaj: 3