XP AÇILIŞ Hızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    xp yavaş açılıyor diye geçen gün bilgisayarıma format attım.yeniden xp yükledim ama bişey değişmedi. xp nin açılışını ek bir program yüklemeden nasıl hızlandırırım? yardımlarınızı bekliyorum!!!!.

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    yaw irx sadıcım senin dediklerini önceden defaatlerce yapyım ama xp çok yavan bir hal alıyo.kof bir görünüm kazanıyo.bunu açılıştaki otomatik olarak çalışan gereksiz servisleride kapatarak yaptım ama biraz daha hız istiyom anlıcaan. :)

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    losemylove
    losemylove's avatar
    Erkek

irx dediklerinii yap daaa bakk dahaa açılıyomuuuu ondann sonraa

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S1b3r_HasTa
    S1b3r_HasTa's avatar
    Erkek

usta hijack this in yeni versyonmunu indir kur sağ alt köşede bulunan bazı programları arkaplanda çalışan programları,bilgisayarıdnaki çöpleri temizliyor ve bilgisayarın baya hızlanıyor onun dışında özel bir işleme gerek yok. Googledan arat programı. Sana silmek istediği şeyleri sıralayacak o listeden bilgisayarıdna spywarre ve antivirüs programı varsa örneğin norton diye geçecek listede nortonun seçili olduğu adresi kaldır eğer kaldırmassan nortonun sistem dosyalarını siliyor ne norton çalışmaz hale geliyor uninstall etmek zorunda kalma buna dikkat et o kadar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliDumrul
    DeliDumrul's avatar
    Erkek
    Bu topic'in bu bölümle ne alakası varsa..

Dünya gözümde kerbeladır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    sakın arxe kanıp  hal .dll e dokunma hiç acılmaz

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaşım başlık yeri konusunda sorunun mu var???

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

Abi bak napacağını anlatıyorum, bu yöntem %100 işe yarıyor, denemiştir.

Şimdi en yakındaki bilgisayarcıya gidcen ve diicenki bana 2 tane 512 lik ram bi tanede p4 3.2 ghz işlemci ver. Oyun oynuyorsan bi tanede ekran kartı al fiyakalı. Tamamdır. WinXP hızlanmasa gel suratıma tükür... :) Şaka bi yana eğer trojan falan varsa pcde yavaşlatır, bide o siystem traydaki şeyleri kapat(Gereksiz olanları) Bide başlat-> çalıştır "msconfig" yaz. Açılışta otomatik açılan programların istemediklerini devredışı bırak. Hızlanacaktır. Bide bi tane program vardı, açılışı hızlandıran, birazdan onuda söölicem, buliyim.

Toplam Hit: 2082 Toplam Mesaj: 8