Xp Açılış Şifresini Pasifleştirme
-
Arkadaşlar bazı güvenlik kaygılarıyla bundan bir kaç ay önce xp açılış şifresini etkinleştirmiştim ( bios ya da kullanıcı şifresi değil açılış şifresi )
Artık tedavi oduğumdan bu şifrenin sorulmasını istemiyorum. Bunu nasıl pasifleştirebilirim...Yardım edeseniz sevinirim
-
denetim masası kullanıcı hesaplarından halledebilirsinnn
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------denetim masası kullanıcı hesaplarından halledebilirsinnn
-----------------------------Deil kardeş bu farklı bişiy.. kulnnaıcı hesapları ekranında önce geliyor bu kartotex
-
xp açılış şifresi demişsin hoca bunu denetim masasından kullanıcı hesaplar bölümünden kaldırırsın.
syskey şifresi diyorsan formatla kalkar o hoca.
bios şifresi ise biosa giriş password bölümü yada eski ayarlarına dönme seçenekleri vardır ordan yapabilirsin.
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bazı güvenlik kaygılarıyla bundan bir kaç ay önce xp açılış şifresini etkinleştirmiştim ( bios ya da kullanıcı şifresi değil açılış şifresi )
Artık tedavi oduğumdan bu şifrenin sorulmasını istemiyorum. Bunu nasıl pasifleştirebilirim...Yardım edeseniz sevinirim
-----------------------------Sen şifreni kaybedip bilgisayarını mı açamıyorsun? Eğer öyleyse sana admin şifre kırıcı verebilirim.
-
invisible_1905 bunu yazdı:
-----------------------------
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bazı güvenlik kaygılarıyla bundan bir kaç ay önce xp açılış şifresini etkinleştirmiştim ( bios ya da kullanıcı şifresi değil açılış şifresi )
-----------------------------Sen şifreni kaybedip bilgisayarını mı açamıyorsun? Eğer öyleyse sana admin şifre kırıcı verebilirim.
Değil kardeşler, kullandığım şifreyi biliyorum.. bunu da kendim belirledim. Bu dediğim gibi ne bios şifresi ne de kullanıcı parolası...windows karşılama ekranından önce gelir windows şifresini sorar ondan sonra oturum açma ekranına gelirsiniz
-
syskey den bahsedio :) onu iptal edemiosun ne yazıkki. şifreyi boş bıraksan bile açılışta şifre ister, boş bırakıp girersin. değişik bişe :) bildiğim kadarıyla kaldırman imkansız. sistemi tekrar yüklemen sorunu çözer.
-
Şifremi Unuttum Bilgisayarı Açamıyorum
Bilgisayarı Güvenlik kipinde Açarak Administrator'den giriş yapın ve hangi kullanıcının şifresi unutulduysa ona direk şifre verin
Şifreyi Biliyorum Ama Bana Sormasını İstemiyorum.Üzerine Tıklayınca Direk Girsin İstiyorum
Başlat/Ayarlar/Denetim Masası/Kullanıcı Hesapları Hangi Kullanıcı İseniz Ona Tıklayın Şifreyi Kaldır deyin
Şifreyi Unuttum Ve Bilgisayarım Açılırken Bana Hiç Şifre Sormasın
Güvenlik Kipte Aç Administratorden giriş yap bütün kullanıcı adlarını sil bilgisayarı yeniden başlat
Bilgisayarımda Hiç Şifre Ekranı Çıkmasın Direk Açılsın
Başlat/Ayarlar/Denetim Masası/Kullanıcı Hesapları --> Bütün kullanıcıları kaldırın -
f1kr3t bunu yazdı:
syskey den bahsedio :) onu iptal edemiosun ne yazıkki. şifreyi boş bıraksan bile açılışta şifre ister, boş bırakıp girersin. değişik bişe :) bildiğim kadarıyla kaldırman imkansız. sistemi tekrar yüklemen sorunu çözer.
-----------------------------ewet aynen öyleymiş kadeşler... kurcladaım baktım öyle yazıyo.. birdefa etkinleştikten sonra bi daha pasifleştiremiyosun muş
format ya rabbi...