Xp Ariyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam calisan, lisans cracki yapabilecegim bi xp ariyorum... Var midir upload edicek bi babayigit? yada varsa bi link verebilecek?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

La musket ben sana upload ederimde nasıl olcak anlamadım cd ye nasıl yükleyecen, o zaman burdan alacağına cd ciden al daha iyi değilmidir, ha bilgisayarında varsa cd rw o ayrı fakat o zamanda but ları bozulmasın diye image dosyası ile kaydettiğimi vermem gerek sana image dosyasını da Win on Cd programıyla almaktayım 1- o programı kullanmasını bilyormusun 2- Win On Cd Programınıda mı rapid yükleme yapayım vereyim sana. nasıl edem bi anlatsan daha kolay yardımcı olmuş olurum sana.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

BEN ONU BUNU BİLMEM YOK BOTMUŞ YOK ÇİZMEYMİŞ ONU KENDİSİ DÜŞÜNSÜN:)))))))) BENDE SİZE XP SP3Ü VEREYİM

http://www.softpedia.com//progDownload/Windows-XP-Service-Pack-3-Preview-Download-26425.html

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Eyvallah sağolasın, bendekide sp1 idi zaten bununla kolaylıkla yükseltilebilir pekala, Parmaklarına sağlık

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    sadece sp2den sonra çıkan güncellemeleri birleştirmişler,kendileride yazmış unofficial diye..güncellemeleri tek dosyayla yüklemenin yolu var zaten yada download ediyosun...gereksiz bi olay sp3 demişsin ama sp1 le sp2 arasındaki dağ gibi fark benzeri bi durum yok burda,sadece güncel açıklar kapanır falan....

fasist kaynıyo ortalık yaa..
Toplam Hit: 1775 Toplam Mesaj: 5