Xp Birtürlü Açilmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar yaklaşık hafta önce yine ayni sorun olmuştu format atmıştım düzelmişti ama tekrar oluyor sebebini anlayamadim

sorun bilgisayari açarken Xp nin yüklendiği ekran donuyor yani çizgide hala yüklüyor gibi devam ediyor ama  15dk öle biraksam gene ayni duruyor

format atmadan da düzelmiyor Virüs olduğuna pek ihtimal vermiyorum fazla şey indirmem yani öle abuk sabuk ama 

dün gene oldu ve format atmak zorunda kaldim kasayi açtim tertemiz toz yok kablolari kontrol ettim sorun yok peki neden oluyor olabilir ? 

Vista ya geçsem düzelir mi :S  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    bios update yap sorun duzelcekdir

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bios la alakasi yok

zaten anakarti yeni aldim yani 3ay fln oluo ama bu sorun başka bişi yazilimsal olabilir ama çözemedim haddisk değiştircem yakinda inş düzelir. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sorun cd de ya da cd okuyucunda olabilir.Başka bir ihtimal ise harddiskte olabilir.Hdd muhtemelen bir bad sektor oluşmuştur.Scandisk ile düzeltme yaptır.Ayrıca formatı quick şeklinde atma.Normal format at,normal formatta bad sektor düzeltiliyor gibi bir ibare var mı? Gerç büyük ihtimalle kurulumda format atıyorsundur.. dosta format atmayı dene istersen... Eğer yukarıdakilerden değilse o zaman ramlerini kontrol ettir.Bazen başıma geliyor dediğin olaylar...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    hoca at camdan aşa

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Bios Güncellemesiyle Alakası Yok Zaten Yeni Anakartlar Güncelleme Gerektiği Zaman Bunu Kendi Otomatik Yapıyor..

Bence Ya Driverlerinden Yada Xp Cd'sinden Kaynaklanıyor Temiz Bi Xp Cd'si Bul Güzel Bi Format At Makineye Düzelmesse Donanımdan Kuşkulan..

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bios Güncellemesiyle Alakası Yok Zaten Yeni Anakartlar Güncelleme Gerektiği Zaman Bunu Kendi Otomatik Yapıyor..

Bence Ya Driverlerinden Yada Xp Cd'sinden Kaynaklanıyor Temiz Bi Xp Cd'si Bul Güzel Bi Format At Makineye Düzelmesse Donanımdan Kuşkulan..
    -----------------------------

hocam o oto bios update nası oluyor yaw ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Yanımda Bi Arkadaş Vardı Konuyla Alakalı Fikrini Sundu Yeni Anakartlar Otomatik Güncelliomuş Araştırdım Böyle Bişey Yok Sanırım

Yanlış Yönlendirmek Gibi Olmasın Söyleyeyim Dedim Bu Oto Güncelleme Konusunda Hiç Bi Fikrim Yok

Ama Bence Ya Xp Cd'si Yada Driver Olabilir Bunları Hallettikten Sonra Ertan'ında Dediği Gibi Hdd Veya Ramlerde Yüksek Olasılık :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

3 ay önce aldığın bilgisayarla birlikde verilen driver cd de auto bios update için gerekli olan program vardır arkadaşım onu kur daha sonra auto yapmayı dene yapmassa board ın sayfasından en son guncel bios update indir ve kur.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 1348 Toplam Mesaj: 9