XP Crack Ve SP 1
-
Herkese selam burda yeniyim şimdi size danışacağım konuda belki daha önce birşeyler yazmış arkadaşlar vardır ama foruma göz attığım kadarıyla göremedim..Yardım ederseniz sevinirim..
Uzun bir süre win98 kullandım.(sistemim gayet iyi ama alıştığım için yeni makinama da 98 yüklemiştim)
Ancak geçen hafta format atıp XP"yi kurmak istedim..XP prof -tr aldım kurduktan sonra readme yi takip ederek crackledim(winlogon i386 içine kopyaladım ve 2 tane exe vardı onları çalıştırdım son olarakta xp prof . için universal activate exe sini çalıştırdım..
Herşey bittikten sonra chip dergisinin verdiği SP1 kurmayı denedim ,güvenlik ve blaster yamalarını kurdu ama SP1 i kurmadı öğrendimki kullandığım serial no banlanmış,,bu yüzden tekrar format atmadan seri numarayı değiştirmeye çalıştım(regediten deactive ederek) ama başaramadım..
Bende SP 1 i içeren yeni bir XP aldım henüz kurmadım ama cd nin içinde crack dosyası yok..Sadece serial var) Cracklemek gerekmiyor mu yoksa koymamışlar mı crack"i ve bu versiyonla rahatça güncelleme yapabilirmiyim??
Ya da yanlış yaptığım birşeyler mi var yardım ederseniz sevinirim... -
Crackli Windows XP`lere Service Pack `1 Kurmak.
Evet bildiginiz gibi lisanssiz,crackli Windows XP`lere Service Pack 1 yüklenemedigi gibi
kritik update `lerde yapilamiyordu..
Üzülmeyin ! Çünkü su yaziklarimi yapinca yükleyeceksiniz
Crackli XP lerde klasik olan FCK.. diye baslayan cd-key var. SP1 bu cd-keyi görünce yüklenmiyo.
E Peki neler yapmam lazim ?
Ilk olarak asagidaki adresteki zipLi dosyayi indirin
http://members.lycos.co.uk/kilicaslan/download/xpsp1-etkinlestirici.rar
(Link bozuksa benden isteyin programi)
Ikinci olarak gelen zip dosyamizi extract ediyoruz .
( herhangi bi yere ) Daha sonra ilk dosyayi açiyoruz.
Bu program bize su an ki cd-keyimizi gösterecek. Yani FCK.. diye baslayan keyimizi..
Üçüncü olarak 2.ci programi çalistiriyoruz xpprocorp-keychanger.exe.
Dos ekrani karsiniza gelince , devam etmek için bir tusa basin.Valid
seriallari göreceksiniz. Bunlardan bir tanesini kullanacagiz. Bi kagit
alip kullanacaginiz seriali seçip bu kagida yazin,yada print tusu ile screenshot`u alin sonra paint`e ctrl+k ile yapistirip tüm serialleri görebilirsiniz.
Devam etmek için tekrar
basin bir tusa.Windows XP Microsoft Etkinlestirme Ekrani gelecek ekrana.
Burada Telefon ile aktif etmek istiyorum seçenegini seçin. ( 2. seçenek oluyor.)
Next tusuna basin. Sonra ürün anahtarini degistirme butonuna tiklayin. Az önce not
ettiginiz serialinizi bu ekrana girin ve Update Butonuna tiklayin.
Kabul ederse bi sure
bekleyeceksiniz.(ARKADASLAR BEN YAPTIM HIÇ BEKLEMEDI HATTA OLMADI ZANNETTIM ILK BASTA AMA
DEGISMIS OYÜZDEN NEXT TUSUNA BASTIKTAN SONRASERIAL NUMARANIZI KONTROL EDIN BÜYÜK BI IHTIMALLE
DEGISMISTIR) Bekleme islemi bitince bu ekrani kapatin.
Sonra su serialinizi gösteren programi
yine bi çalistirin.Bakalim serialimiz degismis mi diye… Degismisse , bilgisayariniza bir restart
çekin bakalim…Sonra internete baglanin ve
http://windowsupdate.microsoft.com/ adresine gidin. Güncellestirmeleri tarattirin. Kritik
olanlara gelin. Sadece Service Pack 1 i seçin. Ve yükleyin.
Dosya 2mb gibi bisiy. Ama bu sadece ön yükleme dosyasidir.Sizi kandirmasin. Bu dosyayi çekince bi
setup ekrani çekecek. O ekrandan sonra bayagi büyük boyutta bir dosya çekmek için uzunca bi süre nette
kalmaniz gerekiyor ( Bu dial-up için geçerli ) ,Adsl olanlarda fazla sorun olmuyor
Service Pack 1 tam olarak yüklenince Yeniden bir setup ekrani çikacak ve bu sefer SP1 tamamiyle kurulacak.
Kurulum bitince bilgisayariniza restart atin. Daha sonra bilgisayarim a sag klik yapin Özelliklere Girin.
Eger System : yazan yerin altinda Windows XP Service Pack yaziyorsa basariyla kurdunuz demektir.
Bu arada Microsoftun cikardigi diger update leride kurabilirsiniz sisteme,
sayet bu aralar milletin iligini sömüren worm blaster,bu sekilde Crackli olan Xp `lere elini kolunu sallayarak girebilmistir
Uyarilar :
Bende Windows XP Pro Almanca var. ve Service Pack I bu yöntemle basariyla kurdum. Kuran birçok
kiside mevcut. Ancak kurarken bazi hatalar yapipda XP’nin etkinlestirmesini bozanlar var. Etkinlestirme geri
dönüyor yani. Bence bu o kisilerin bu islemleri yanlis uygulamasindan kaynaklaniyor.
EN Önemli Uyari !!!!
SP1 kurulumundan sonra Windows’unuzda systeminizde donaniminizda veya sizde olusabilecek hiçbir sorundan
sorumlu degilim. Bu dökümani sizi bilgilendirmek amaciyla hazirladim.
Bu yöntemi kullanarak basariyla SP1 kuranlar buraya yazarlarsa memnun olurum. Basaramayanlarda
sorunlarini yazsinlar tabi ki..
Uyari Son :
SP1 ‘ in netten yükleme boyutu çok büyüktür.Belki dergiler`den ,yada net`de herhangi bi yerden bulabilirsiniz...O zaman o yükleme paketìnde yükleyin SP1`inizi. -
Kabus..yardımın için teşekkür ederim..xpprocorp-keychanger.exe. isimli programla denedim zaten ama sanırım XP cracklerken dediğin yanlışlardan birini yaptım çünkü bu program valid serialleri gösterdikten sonra duruyor devam etmiyor..Hatta registerden manual uğraştım ama bir türlü telefonla aktivasyon ekranını çıkaramadım..Tekrar format atacağım mecburen peki crack işlemini yanlış mı yaptım?? Nasıl bir sıra izlemem gerekiyor? Çünkü bende crack.exe diye tek bir exe yok birkaç adımdan oluşan işlemler var..ayrıca universal activate diye bir exe var...
-
Bu arada sorun olunca yeni bir XP aldım (service pack 1 içerir yazıyor) Ancak, format attıktan sonra SP1 içereni mi yoksa normal XP prof. mu hangisini kurayım emin olamadım çünkü bu xp in içinde crack klasörü yok ve ileride sorun çıkarırmı bilemiyorum SP 1 li versiyonu kullanan var mı aranız da???
Toplam Hit: 4402 Toplam Mesaj: 4