Xp Crack Ve Xp De Dos Programları Kullanmak
-
arkadaslar oncelikle xp crak etmek istiyorum yani var olan bi xp de product key i nasıl değiştirebilirim yada bunu yapan bi program varmı varsa cok makbule gecer. bu konuda forumlara baktım ama kesin bi sonuc bulamadım.
ikinci mesele ise ilginenler bilirler muhasebe programları dos ortamında calısır logo,vega,link gibi xp altında dos ortamında acılan pencerelerde türkce karakterlerin aktif oldugunu duydum ama
nasıl yapıldıgını bilmiyorum.
mail atarsanız cok memnun olurum.
email:senkron@farma.net.tr
-
Şu anda bakamadım ama sana şunu söliyim.
win98 de bu olay oluyodu.!
start=>run=>regedit
başlat=>çalıştır=>regedit
oraya windows u kurarken yazdığın seriali arat
ctrl+f arat gelirmi bilemem 98 de geliyodu ve değiştirebiliyordun.
Ben şu anda bakamıyorum oluyormu diye çünkü hangi serial le yükledim bilmiyorum..
Ama belki bunu direk yapan programda vardır.!
KAstın buysa bu cark istiyorsanda
xp profmu kullanıyorsun home mu?
söle yazıyım link. -
exe nin sağ tuşunda özelliklere girip.
uyumluluk modunu aç. orada ms-dos u seç. çalışması lazım.
ayrıca normal dosta türkçe klavyeni yüklediysen zaten çalışır. xp nin bir özelliği değil bu. -
ya arkadaslar beni anlamadınız sanırım birincisi ben xp pro sp1 kullanıyorum tabiki.
- xp de win 98 deki gibi regedit den product key"i
değiştiremezsiniz. ya ben tahrib.com forumda bunun açıklamasını okumustum bi kere tekrar girdim bulamadım.
- birde xp de dos programları çalısır bunu biliyorum ama i,ş,ğ gibi türkçe harfler gözükmez bide bi arkadas normal dosta türkçe karakterleri yüklediysen calısır demiş ne demek istediğini anlamadım.
ya bu iki konu onemli üşenmeyip cevap yazan bütün forumculara teşekkür ederim, buralarda yeniyim
Toplam Hit: 4092 Toplam Mesaj: 4