Xp De İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    sorunum şöle bişey arakdaşlar xp yi normal modda açarsam bilgisayarım modemi bi şekilde kitliyo galiba virüs yada truva atı tarzı bişeyden kaynaklanıyo ama güvenli kipte açıp kullanırsam herhengi bi sorun yok. elimdeki tüm antivirüs programları ve toollarıyla denedim hiç bişey bulamadılar. format atıyom 1-2 saat sorunsuz yine aynı sorun başlıyo sizce bunun nedeni ne olabilir?

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    başka cdyle format atmayı dene hocam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    denedim kardeş vista yükledim onda da aynı

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

format atmak çözüm mü sanıyorsun? mbr denilen bi kısım var hdd ve virus oraya bulaşmış olabilir gerçi antiviruslerin ayarlarından orayı da tarattırabilirsin..

eğer bir kaç saat çalışıyor sonra girmiyorsa bence yüklediğin programlarda bi sorun olabilir.. windowsu kurduktan sonra hiçbirşey kurma.. ayrıca modemi kilitleyemez.. ne hataları veriyor sana.. biraz daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olabilirm belki

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    eğr powerin yetmezse bu sorun olabilir benimde modem 3. hdd yi bağlayınca internete bağlamıyor kendini
Toplam Hit: 1413 Toplam Mesaj: 5