Xp Ethernet Driver Tanıtımı Yardım
-
sa arkadaslar , kız arkadasımın pc de virüsler wardı, bende xp sp 2 dvd si verdim . windowsu kurmayı anlattım, neyse arkadasım windowsu kurdu, ama interneti tanıtamadı, birkaç driver indirdim verdim flashla ama olmadı, simdi interneti kurmayı becerirse gerisini ben hallebilirim teamviewer ile.
pc nin markası hakkında bilgim yok toplama sanırsam. arkadasımda pc konusunda pek fazla bilgisi yok..
bu konuda yardımcı olabilecek warmı ? ne yapabiliriz ? iki gündür ugrasıyoruz.. -
başlat / çalıştır / dxdiag yaz enterle..
orda anakartın modelini öğren ona göre ethernet driverini indir hocam.. veya perfect xp kursun driverleri hepsi içinde..
-
arkadasın interneti yok :D nasıl indirsin pardon.
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------açıklamam detaylı olmadı hata bende :) sen indirip flasha atıcaksın veya 28 ağustos güncel perfect xp yi indir dvd halinde ona ver :)
-
essan bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------açıklamam detaylı olmadı hata bende :) sen indirip flasha atıcaksın veya 28 ağustos güncel perfect xp yi indir dvd halinde ona ver :)
-----------------------------tamam arastırıyorum , henüz bulamadım ... bulursam indircem..
-
bulamadım :(
-
ByMusty bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------tamam arastırıyorum , henüz bulamadım ... bulursam indircem..
-----------------------------boyutu 1,14 - 1,20 gb (rardan çıkarılmış hali) aşağı yukarı + sp3 :) yanlış dosya indirmede bilgin olsun..
-
everest kursun ethernetin modelini öğrensin sana versin sende indirip driveri ver kursun
Edit: İstersen driver pack 2010 var onu indir yazdır dvd ye onu ver sorun çıkmaz
-
ByMusty bunu yazdı:
bulamadım :(
-----------------------------pm attım..