Xp Etkinleştiremiyorum
-
xp home edition kurdum fakat etkinleştiremiyorum. sifre yi istiyor yazıyorum ama olmuyor..
yardım edin pls
-
etkinlestirme sifresini nerden aldin ?
sifreyi yanlizca microsoft dagitiyor, bunuda ya telefonla veya maille veriyor.
microsoft dan aldiysan calismiyorsa onlara basvur. senin windows buyuk ihtimalle korsan cd den yukleme o yuzden calismiyordur ve aldigin etkinlestirme sifreside internetten buldugundur calismamasi normaldir...
-
akşama tahribat.com download bölümünden xp service pack etkinleştiriciyi indirebilirsin.. gidip geliyim koyacam.
-
vallakoyacamda ftp acoountu yok :( gelsin ilk işin o olacak hazır bekliom yani :)
-
Başlat/Çalıştır'ı aç ve şu komutu yaz.
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
Karşına "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci şeçeneği,
yani "Evet,Windows'u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum"
seçeneğini seçip, ileri'yi tıkla.
Karşına "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda "Ürün anahtarını değiştir'i tıklair sonraki ekranda, orjinal bir xp key`i gir "V8KG7-FRF6Y-WWRRB-G7KYY-TD4B7" ve güncelleştiri seç.Sonra başka hiçbirşey yapmadan çarpı ile kapa artık xp aktif olmuştur.Saygılar
-
( akşama tahribat.com download bölümünden xp service pack etkinleştiriciyi indirebilirsin.. gidip geliyim koyacam. )
Windows XP Professional Edition kullananlarda yararlanabilecekmi bu durumdan ? Yani Services Pack 1'i kurabileceklermi sistem'e ?
-
benzer bi konu daha önce tartışılmıştı:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=10425
bu sayfada xp yi nasıl etkinleştirip sp ları nasıl kuracağın anlatılıyor
-
"renegadealien" daha kısa bir program yardımı ile sorunun çözüleceğinin söylediği için sordum. hem senin dediğin şey çok karışık :)) "renegadealien" halen senin programı bekliyoruz ? Lütfen bizi bilgilendir. ortaya bişi attın kaçtın varmı böyle :p
-
Download bölümünde update gerekli dosyalar başlığına bakın. :) biz dururuz sözmüzde :) gerçi biraz geç oldu ama :P
-
Yardımların için sagol dostum. seni sevmeyen gidip intihar etsin :))) Her$ey için t$kler ...
-
slm
arkadaş 0800 211 39 39 ara ve oparatör 3 adımdaki sayıları isteyecek onları telefona gir ve sonra oparatör san anumara vereck bunu pc gir bu kadar anlamaydınsa ara orayı çok kolay oparatör yönlediriyo seni