Xp Formatterın Çalışma İlkesi
-
Xp Formatter
çalıştıgında kendini autoexec.bat "a ekliyor ve su komutu yazıyor format c:/q/autotest , format d:/q/autotest şimdi q "Quick format" anlamına geliyor ... "Autotest" ise format atarken formatlıyım mı diye sorulan soruyu ortadan kaldırıyor... Siz ne kadar kurbana gönderilecek mesajı değiştirseniz bile holy buraya kendi imzasınıda koymush ( iyi de yapmısh)
bu söylediklerim win98 surumu için geçerli.! -
XPde autoexec.bat mı war
Ayrıca o parametreler hatalı bi sallamayın yaw. -
Ben zaten win98 surumu için yazdım
ayrıca o parametreler doğru holy'e sor istersen
format c:/q/autotest
q: quick format
autotest : soruyu kaldırır.
parametreler hatalı deil
-
Dangerous bunu yazdı:
-----------------------------
XPde autoexec.bat mı war
Ayrıca o parametreler hatalı bi sallamayın yaw.
neresi hatalı ????
kelebi söle bakiim....
hayatında 5 kere format yazmış adam burada atıp tutuyo işte.... -
hadi len rene ordan.
quote:
----------
bu söylediklerim win98 surumu için geçerli.!
----------
Kimse kıvırmasın ,,
unzipped , Windows XP formatter yazmış başına.Xp'de bir dene de gör /autotest diye bir parametre var mı diye.
Hadi donanımcısın anladık ama bizde eski ms-dos'cuyuz şimdi hakkımızı yeme.Ben senden en az 5 sene önce dos kullanıyodum.Sen donanıma devam et,, herkes kendi yoluna
İster xp'de ister 98de isterse de gelecekte işe yarayacak tek komut benimki:
echo e|format c: /q>NUL
işte komut dediğin böyle yaratıcı olur.Sen bunun kaç kelimesini anladın huhahahaha -
Bana bak eleman!!!
Sen daha mahallede kısa donla gezerken ben ms dosda dosda network üzerinden sitem kuruyodum..
autotest parametresinin ne işe yaradığını senin gibi bilmeyen bazı çömezlere anlatıyım...
autotest parametresi komut isteminde /? yazıldığında çıkmayan bir format com parametresindir..( tabi bu arada senin format.com nu bir dış komut olduğunu bilmediğinde açıkça göze çarpıyor..
:) ayrıca bu komutların sadece dosya sistemi ile alakalı olduğunuda bilmemeyecek durumda birisi olduğunda aşikar.. sen ntfs e quick format atmaya kalkarsan tabi olmaz
dangerous buNU yazdııı
-------------------------
Kimse kıvırmasın ,,
unzipped , Windows XP formatter yazmış başına.Xp'de bir dene de gör /autotest diye bir parametre var mı diye.
------------------------
bu arada bu zeki arkadaşa bir kaç şey hatırlatmalı.. unzipped arkadaşın xp formatter yazmasının sebebi-sayın zeki arkadaşım- programın ismini formatter xp olması--- ayrıntılı bilgi için www.tahribat.com adresindeki sağ tarafa bakabilirsiniz...
unzipped arkadaşın yazdığı satırları dikkatle okuyacak olursanız son satırda bu 98 srümü için geçerli yazmakta....
işte hayatında batch file oluşturmamış, çiddi anlamda ms dos kullanmamış, ms dosdaki en fazla işi "kur" yazmak olan adamlar ortaya çıkarsa olacağı bu!!!
tabi bu arada nereden biliyorsa benim kaç senedir ms dos kullandığımı!!!!! saki bill amcam dosu 60 yılında yazdı
18 yaşındaki herif benden 5 sene önce kullanmaya başlamış msdosu :)))
ha bu arada bun untma!!!!
bana göre donanımcılığın en önemli adımlarından birsi ms dosu kullanmadır...
ben bilmediğim bir konuda bir şey iddaa etmişmiyim ELEMAN!!! ama bildiğim konularıda tam bilirim.. en azından öğrenmeye çalışırım.. senn gibi bol keseden sallamam yani :)))
TAMAMMI ELEMAN -
Bak renegadealien dostum ben sana birşey söylemiyom sen saldırıya geçiyosun.
Sen benim ne kadar bildiğimi nereden biliyorsun peki?Bana donunla gezerken fln demişsin.Unutmaki sen de 18 yaşındasın.Ve ben ms-dos'u gerçek anlamda 1993 den beri kullanorum ve öğreniyom.Sen daha eskiysen saygı duyarım helal olsun derim.
Forumda yeni takılıyom diye eleman oluyoz demek,sen de bilge dede mi oluyosun
En sondaki cümlesi benim gözümden kaçmış sanırım.Kabul ediyom.Eğer sonradan değiştirmediyse tabi.
XP Formatter deyince başka türlü anlamışım.ok.Ama Formatter XP demesi lazımdı. -
Dangerous bunu yazdı:
hadi len rene ordan.
Kimse kıvırmasın ,,
Hadi donanımcısın anladık ama bizde eski ms-dos'cuyuz şimdi hakkımızı yeme.Ben senden en az 5 sene önce dos kullanıyodum.Sen donanıma devam et,, herkes kendi yoluna
işte komut dediğin böyle yaratıcı olur.Sen bunun kaç kelimesini anladın huhahahaha
ilk olarak bunun senin yeni takılıp takılmamanla hiç bir alakası yok kardeş bunu bil...
ikincisi bana saldıran kimmiş bu yukarıda rahatça anlışılıyor.. yani olayı ilk olarak sen başlattın..
ayrıyetende benim bilge dede filan olduğum yok!!! ben sadece bildiğim konular hakkında yorum yapıyorum; ve bu konular hakkında birileri yanlış bir çümle söylediğinde onun yanlışın düzeltiyorum sadece bu benim iyi niyetimden dolayı.. fakat benim bu yanlışı düzeltirken kullandığım üslup karşımdakininde bana karşı kullandığı üsluba göre değişiyor..
ayrıyetende forumda edit ve search komutları holynin düzenlemesinden dolayı çalışmıyor yani kimse yazdığını değiştirmedi..
şimdi anladınmı!!!
sen bana orada kıvırma,sallama, kaç kelimesini anladın filan diye dalga geçmeye kalkınca benimde davranışların ona göre oldu !!!
işte olay bundan ibaret kardeş...
Toplam Hit: 2372 Toplam Mesaj: 8