Xp Home Edition Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.

arkadaşlar bugün film kiraladım bilgisayarımda wmplayer10 yüklü cdyitakıp içine atınca yukarıdaki hattayı veriyor bunun sebebi nedir düzeltemezmiyiz....bilgisi olan varsa bu konuda acil yardımını bekliyorum

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Windows Media Player CD'yi çalamıyor. Disk kirlenmiş veya hasar görmüş olabilir.

:D bu seferde bole bişi dedi nedir bbu yaaa bilen yojmu arkadaşlar....

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    mediya playerin yeni sürümünü inder yada power dvd den izle power dvd daha güzel hem. yada baska playerler idir izle bs playrende olur bak

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    Bilgisayarı açarken f2 yada delete tuşu ile biosa gir, load bios defaults yap, f10 la kaydedip çık. Bilgisayarı normal olarak aç, bilgisayarımdan aygıt yöneticisine gel, sistem aygıtlarını aşağıdan yukarıya doğru teker teker kaldır, ide atapi aygıtları da kaldır, windowsu yeniden başlat. sorununu çözmezse büyük bir ihtimalle primary secondery ayarlarında bir yanlışlık vardır, cdrom un jumper ayarlarını bios tan kontrol et, primary olarak anakarta bağlamışındır da slave jumper da kalmış olabilir, bir de tek kablodan yapabilir tek ide kablosu üzerinde master hdd slave cdrom ise uyumuzluk yapabiliyor, samsung master lg slave yaparsan oluyor aynen söylediğin hata gerçekleşiyor.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
Toplam Hit: 2343 Toplam Mesaj: 4