Xp Home Sp2 30 Günlük Aktivasyon Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar bende xp home edition sp2 var ve ilk kurulunca benden aktivasyon istiyor ve internetten yap deyince(key orijinal,kendisi de orijinal)yapmıyor,acaba çözüm öneriniz nedir ?
sevgiler.
-
Orijinalse faturanın üzerindeki register kodunu telefonda operatördeki fıstığa sölüyosun. benimde selamımı söle:) oda sana başka kod sölüyo. o kodu da giriyosun pc ne sorunun çözülüyor. orijinal değilse gidip orijinalini ediniyorsun.
-
legal xp diye bir proğram var onu bul ordan bir key al gir veya proğramla hallet.
-
forumda ara ?
-
legal xp benzeri bi program buldum ama verdiği keyler işe yaramıyor:(microsoft'u da aramak istemiyorum,forumdaki linkler çalışmıyor,ya şu home'a oldum olası gıcıktım,tamam bu olay da tescilledi.
-
ilk önce microsoft u arıyorsun yükleme nonu telefona giriyorsun o sana neyi kod veriyo onları giriyorsun öle deniyorsun olmadı son çare fıstıga gönderiyo seni:D:D
-
http://rapidshare.com/files/109462455/vitamin_windows_etkinlestirme_kesin_cozum.rar
şifresi www.teorik.net olması lazım. Vidyolu anlatımı içinde.
-
hoja legal xp yi dene gerisi hikaye en kolayı legal xp
-
arkadaşların dediği gibi legalxp diye internette dolaşan rar li bi dosya var bu dosyayi indirin ve virüs programini kapaliyken çaliştirin yanlış hatırlamıyorsam 4 adım sonunda pcniz orginal hale gelicek. Bişey daha yönergeleri iyice okuyunuz hata yapıyor çoğu arkadaşimiz bulamayanlar pm atsın olmazsa ben sizein için sağlarim.
Toplam Hit: 7031 Toplam Mesaj: 9