Xp İle Başım Dertte Yardıııııım
-
slm ben bilgisayarı daha yeni yeni öğreniyorum ama her işimide kendim yapmak istiyorum şu xp ile başım dertte bi türlü format çekemiyorum benim elim 98 e alışık onu geri yüklemek istiyorum xp kullanmayı bilmediğim için silemiyorum fdick yap dediler bunu nasıl yapacağım bide hard disk bozuktu bu yucden bi bolumunu kapattım onu açmadan nasıl vyapabilirim n'olur yardım acele..................
-
kardeş 98 si bootlu aç ve kur de zaten kur biçimlemeden geçmez your hdd yi
-
boot diyosun ama şimdi bu xp dos dosyalarını dönüştürmemişmidir fat 32 ye çevircem ya işte o zaman bozuk parça açılır mı?
-
bir adet bootable xp cdsi bul biostan first boot device yi cdroma ayarla o cd ile bilg aç gerisi seni yönlendirecek fdisk de yaparsın formatta. hatta biraz kassan belki kariyerde yapabilirsin kolaygelsin
-
Win98 in üzerine kurduysan denetim masasında ekle kaldırdan winxp kaldırabilirsin...yoksa...win98 başlangıç disketi ile pc yi başlat bas format.......Allahın rapın cezasını verdi...MAMAMAMAMAMamama.:)
-
Her işini kendin yapmak istemen bilgisayarı temelinden kavraman için en ideali...
Xp kullanmayı bilmiyorum die bişey yok.. 98 kolay olduğu kadar basit ve günümüz için tamamen eski bi işletim sistemi...
Xp yi silmek için 98 boot disketi ile fdiski calıştırıp bütün bölümleri sileceksin.
şimdi senin yapacağın Xp cdsini takıp disk bölümleme ekranında bütün bölümleri silip baştan oluşturmak (Ntfs ile ama) sonrada paşa paşa xpni öğrenmek...
-
eğer hdd ntfs olarak bicimlendirdiysen fdisk cekemsin yapmak için xp cd koyacan hdd fata cevircen sona gerisini biliyosun yapamasn git bir bilgisayarcıya ver yapsın yapıngi bizde para gazanak.