folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Xp İnternet Security Belası (Çözüm)

Xp İnternet Security Belası (Çözüm)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün bi ablamızın başına bela olmuş xp internet security. bilgisayarında ttnetten ücretli olarak aldığı hiçbir işe yaramayan mcafee internet security kurulu. artık ne yaptıysa pc ye bulaşmış kendini entegre etmiş xp internet security. program yüklemiş kendini sonra c:\ dizininin içine bi ton saçma sapan dosya kopyalamış. delay gibi bi komut düşünün dakkada bi kendini çalıştırıyo o koyduğu dosyaları virüs olarak gösterip işte aktive edin cart curt siyah ekranlar. ie firefox hiçbir tarayıcıyı açtırmıyo virüs var gibisine.

şöyle bi çözüm buldum:

güvenli modda açın pc yi

1. gizli dosya klasörleri göster diyin sistem dosyaları dahil

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Application Data içinde xoy.exe var. silemezsiniz program çalışıyor çünkü.

2. görev yöneticisini açın xoy.exe için işlemi sonlandır diyin tamam DEMEYİN! açık kalsın.

3. sonra tekrar xoy.exe dizinini açın shift+del tamam DEMEYİN! sorgu pencerelerini alt alta getirin.

4. görev yöneticisinden xoy.exe sonlandıra tamam dedikten hemen sonra alttaki pencereden sile tamam diyin.

5. eğer hızlı yapmazsanız program tekrar kendini tetikleyip çalışmaya başlayacak ve sizde zınk die hata alcaksınız.

6. bu işlemler bittikten sonra xoy.exe virüsünden kalan bi ton virüs parçacıklarını bilgisayarınızdaki geçerli bi antivirüsle taratıp silebilirsiniz.

umarım yararlı olur. saygılarımla...

edit: bu arada temp dosyasınıda temizlerseniz yararınıza olur.

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

combofix veya super antispyware ile de çözülebilir bu sorun.. teşekkürler 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

imzanın adamısın :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

combofix ile çözüme yalnızca orijinal windows sürümleriyle ulaşabilirsiniz. ayrıca xp internet security kurulu iken program kurabileceğinizi sanmıyorum. saygılar...

Kendi şansımı yaratırım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Combofix ile tarama bittikten sonra, cc cleaner ilede  regedite bi  ayar cekmeyide  unutmayin....

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Güvenlik kipinde başlatıp combofix yaparsın veya bazı antiviruslerin cd den baslat gibi özellikleri oluyor onunlada taratabilirsin.. Gerçi sorunu çözmüşsün, ben yinede yazmak istedim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

internetin fişini çek malwarebytes kur arkadasım tarat işlem bittikden sonra peşine combofix çalıştır  bu illetten kurtulmuş oluçaksın

Toplam Hit: 1522 Toplam Mesaj: 7