Xp Kullananlar Yardımınızı Bekliyorum
-
benim sorunum cdrom la alakalı ben bir cd yi takıyorum sonra onu çıkardıktan sonra başka cd yi takamadan cd rom sürücüsünün ikonu kayboluyor ve cd yi okumuyor bu sorun windows 98 de olmuyor lütfen yardım edin bana
-
bende bu konuda iii deiilim dir pek windows sun kayit Regedit te bir problem olusturuluyor olabilir yani cd de bir cakisma yarata bilir Xp de bende Cd-Rom CD-Rw ve DVD-Rw kullaniyordum ufakbir hatada dahi güç yonetim hatasi veriyor bu bence win xp cekirdeğinde bir sorun var o yüzden olusuyor ... sana Win Me öneririm veya xin 98 de cd nin imaji ni al ( CDspace harici imaj kabulu ile benim gözdem ) sonra win xp de imjdan yükleme yapmaya calis olursa zaten isin görülmüs olur ... bu arada hangi oyunu yükleyeceksin ¿ ( istemiyorsan soyleme sadece merak :))
Kolay gelsin ama bizim arkadaslara bi soylerim onlarinda basina geliyordu ama neden oldugunu ariyacaklardi ..... bulmusularsa cozerler sana iiletirim
-
saol cevabın için ben medal of honor ı yükleyecektim yardım ettiğin için saol cevabını bulursan mailim resulalan@mynet.com ok byess
Toplam Hit: 1894 Toplam Mesaj: 3