Xp Kurulum Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba bir cd ile xp formatı atıyordum cd kurulumda bozuk çıktı yarım kaldı.Yeni cd aldım bunla format atmaya çalışıyorum ama uyuşmuyor sürümleri onun için yeni cd ile kuruluma devam edemiyorum eski kurulumu silip yenisini nasıl başlatabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

kuruluma devam etmek olur mu zaten baştan atmak lazım , boot menuden bas cd ye gir sil bütün işletim sistemini sonra bölüm oluştur biçimlendir yükle yani böyle yüzeysel anlatmış gibi oldumda zaten format atmayı biliyorsun sanırım bilmiyorsan bile türkçe türkçe anlatıyor l ye bas r ye bas diye

ekleme : ayrıca kuruluma geçtiğine emin misin eksik veya arızalı bölüm olsa cd de dosyaları yüklerken hata veriyor 

tekrar ekleme : pardon yoksay deyince devam ediyordu doğru

Lotus tarafından 25/Ara/12 19:24 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Zaman zaman eksik dosya, okunamayan dosya, bozuk dosya vs iletisi alınır kurulum yaparken ve bu durumda cd'yi çıkarıp şöle ağıza yaklaştırılarak bi kaç kez hoh hoh yapılıp buharlandırılır ve yumuşak bi kumaşla silinir, sonra cd yerine takılır ve kurulum devam eder.

Yani arada böle şeyler tarafımdan yaşanmıştır, bilginize..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 587 Toplam Mesaj: 3