Xp Kurulum Yardım :((
-
arkadaslar suan bende vista var xp yukllemek istiyorum ama yukleme ekranında söle 1 yazı cıkıyor :(
sabit disklerin acık veya bilgisayarınıza doğru sekilde bağlanmasını diskle ilgili donanım yapılandırmasının doğru olmasını sağlayın..
böle 1 yazı cıkıyor...
bende suan sadce c var eğer 2 ye bölersem yani c ve d seklinde yaparsam ardından xp yukleyebilirmiyim ? partition magic kullanarak böleceğim tabii..
-
disk sata gibi bişey mi?
eğer öyle ise ve işletim sistemin kurulumda bulamıyorsa senin onun yerini göstermen gerekecek.
eskiden bi disketi oluyodu kurarken en başta bi tuşa basılıp ayarlanıyodu
-
ya 2 hafta once 1 sorun baslamısdı ve sorun hala devam ediyor..raid de hata fln verıyor.. pc acarken sarı yazılarla 1 seyler yazıyordu. kablo fln cıkmamısdır dimi :((
-
ne biliim la :) bi bakmak lazım 20 lira yazıyom servise senin güzel hatrın için 2 biraya hallederim :)
bi aç bak kasaya sen yine de
yeni nesil satalarda o dediğim yazılım yükleyip tanıtma dalgası yok sanırım
-
kablo öıkmamıştır fakat donanın yapılandırman ya ii yapılmamış yada sen sonradan bişeler yapmışındır raid li satalı sistemler format esnasında sorun çıkara biliryor sana tawsiyem warsa garantisi oraya götür .
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ne biliim la :) bi bakmak lazım 20 lira yazıyom servise senin güzel hatrın için 2 biraya hallederim :)
bi aç bak kasaya sen yine de
yeni nesil satalarda o dediğim yazılım yükleyip tanıtma dalgası yok sanırım
-----------------------------
baq işde sorun burda :D garantisi war die acmak istemıyorum kasayi :(( bunu baska türlü halletmek ıcın bende urasıyorum :(( yokmu baska çözüm :( -
yawuz bunu yazdı:
kablo öıkmamıştır fakat donanın yapılandırman ya ii yapılmamış yada sen sonradan bişeler yapmışındır raid li satalı sistemler format esnasında sorun çıkara biliryor sana tawsiyem warsa garantisi oraya götür .
bu sorunu başka türlü halletme imkanımız yokmu peki :(