Xp Mode Onermelısınız
-
İyi akşamlar.
6 aydır deden dogma pcmle mutlu mesut yaşarken kaderdir ki, İşini aldıgım murıdlerı mahcup bırakmama sebebiyet dun geceden iibaren başlamıştır..
Hep çalışan cd bölümü bugun arıza verip, Flas diskimin kuzen a.ş tarafından yenılmesi sonucu, Bilgisayara format atamıyorum
Bu hurda yıgınına cd ve usb olmadan format atmak için google amcada arama yaptım donanımhaberde biri güzel bir anlatım yapmış deneyıp görücem.
Lakın BarışYiğit'in verdiği xp cd sini kullanamıyorum donanım arızalı oldugu için, O gayet düşük perfonmanslı bir bilgisayara göre stabil çalışmaktaydı
Yüzlerce xp yaması mevcut
Benım aradıgım en stabıl hızlı çalışan ve mumkunse içinde görseli bulunan ve en onemlısı upload sitesinde olmayan yanı ındırme sınırı yaşamak istemiyorum biran önce formatı atıp işlerime devam etmek istiyorum murıdlere yalancı çıkıcaz resmen
Google amcada daha önceden kullandıgım görsel xp aklıma geldı ama sonrada eskı olduklarını gördüm
Sizlerin önerebiliceği stabil içinde az görseli olan bir xp iso dosyası varmıdır ?
Birde şu husus var vericeğim linkteki anlatım böyle yamalı xp kurarken bana sıkıntı çıkarırmı ?
Link ; http://forum.donanimhaber.com/m_78993273/tm.htm
-
Bunu bilmem de belki 50 kere daemon tools la format atmışlığım var. D'ye kurup içine imajı atıyordum, sonra da sanal sürücü olarak açıp boot ekranında seçiyor formatımı atıyordum.
-
Haymatlos bunu yazdı
Bunu bilmem de belki 50 kere daemon tools la format atmışlığım var. D'ye kurup içine imajı atıyordum, sonra da sanal sürücü olarak açıp boot ekranında seçiyor formatımı atıyordum.
Aslında birazdaha detaya insen yapabilirim ama bariz şuan tek sorun zaten formay verisyonunu bulmak
edit . Detaylık birşey yok vermişsin detayı zaten .)
EricNorthman tarafından 23/Kas/14 02:01 tarihinde düzenlenmiştir