Xp Password Changer Full | Xp Admin Şifresini Kırmaya/Resetlemeye Yarar Bu Prog..
-
Müridler lazım olduğunda tbt ve bi sürü forumda full/serial olarak arayıp bulamamıştım daha sora yabancı bir sitede bulmuş ve işimi görmüştüm ..vel hasıl vel kelam hem Tbt forumda hemde arşivlerinizde bulunması açısından paylaşayım dedim.
Program Xp Admin şifresini kırmak/resetlemek için..
hani şifreyi unutursunuz yada bi yabancı pcyi taciz etmek istersiniz falan lazım olur :)
http://rapidshare.com/files/126380923/password_changer_full.rar
-
kullandınmı adamım işe yarıyor mu?
-
ne şekilde tatbik ediliyor
-
Kullandım işimi gördüm yazdım ya hoca :)
Ne şekilde tatbik edildiğine gelince..Programı cdye yazdırıyosun ..Bi nevi başlangıç disketi oluşturuyo..
Pcyi yeniden başlatıyosun sora kendini bootluyo bildirimlere göre ilerliyosun..Kolay yani.. Ben ilk denemede işimi hallettim işte sanırım bu bişi ifade ediyodur...
Takılan olursa Google da resimli anlatımları var progun lakin Progun kendisi yok :))Zaten progun kendisi lazım olunca bulunsun die foruma verdim ve arşivlik dedim..
Google deki progların alayı demo ve demo prog ile reset atamıyosun tam reset diyosun ..bsg orjinle gel dio :D
-
şimdimi veriyon amk :|
of noel off :| seni kışa kadar banlıyorum :|
-
sağolasın
-
teşekkür ettik :)
-
eyvalalh birader bak ümitlendirdin beni calişmazsa arkandan okıcam ona gore :)
-
hacı programın adı erd commander mi???
-
AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------hacı programın adı erd commander mi???
-----------------------------
Hayır hocam ''Password Changer'' progun orjin adıdır ..resmi sitesinden bakabilirsin vs vs.
-
Aslansın