folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Xp Password Changer Full | Xp Admin Şifresini Kırmaya/Resetlemeye Yarar Bu Prog..

Xp Password Changer Full | Xp Admin Şifresini Kırmaya/Resetlemeye Yarar Bu Prog..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Müridler lazım olduğunda tbt ve bi sürü forumda full/serial olarak arayıp bulamamıştım daha sora yabancı bir sitede bulmuş ve işimi görmüştüm ..vel hasıl vel kelam hem Tbt forumda hemde arşivlerinizde bulunması açısından paylaşayım dedim.

Program Xp Admin şifresini kırmak/resetlemek için..

hani şifreyi unutursunuz yada bi yabancı pcyi taciz etmek istersiniz falan lazım olur :)

http://rapidshare.com/files/126380923/password_changer_full.rar

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

kullandınmı adamım işe yarıyor mu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

ne şekilde tatbik ediliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Kullandım işimi gördüm yazdım ya hoca :)
    Ne şekilde tatbik edildiğine gelince..

Programı cdye yazdırıyosun ..Bi nevi başlangıç disketi oluşturuyo..
    Pcyi yeniden başlatıyosun sora kendini bootluyo bildirimlere göre ilerliyosun..

Kolay yani.. Ben ilk denemede işimi hallettim işte sanırım bu bişi ifade ediyodur...

Takılan olursa Google da resimli anlatımları var progun lakin Progun kendisi yok :))

Zaten progun kendisi lazım olunca bulunsun die foruma verdim ve arşivlik dedim..

Google deki progların alayı demo ve demo prog ile reset atamıyosun tam reset diyosun ..bsg orjinle gel dio :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

şimdimi veriyon amk :|

of noel off :| seni kışa kadar banlıyorum :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

sağolasın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

teşekkür ettik :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

eyvalalh birader bak ümitlendirdin beni  calişmazsa arkandan okıcam ona  gore :)

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AMoonRA
    AMoonRA's avatar
    Erkek

hacı programın adı erd commander mi???

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

AMoonRA bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı programın adı erd commander mi???

-----------------------------

Hayır hocam ''Password Changer''  progun orjin adıdır ..resmi sitesinden bakabilirsin vs vs.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Aslansın

Toplam Hit: 3736 Toplam Mesaj: 11