Xp Pro İçin IIS

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar
    Ben xp pro işletim sistemli bilgisayarıma IIS kurmak istiyorum.Lakin bende cd si yok.Sizden ricam IIS Yi nerden yükleyebilirim? Bana doğrudan yolunu yazabilirmisiniz?
    Yardımlarınız ve ilgileriniz için teşekkürler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Erkek
    Bir şey daha eklemek istiyorum..
    Xp pro işletim sistemimde asp dosyalarını görüntüleye bilmem için IIS"ye alternatif olabilecek
    programlar varmı?varsa onlarıda nerden indirebileceğimi yazarsanız sevinirim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    call_of_love
    call_of_love's avatar
    Erkek
    Allah"ın selamı üzerinize olsun.Bende bilmiyorum fakat sana yardımcı olabilecek bir site adı vereyimhttp://www.newfreeware.com içerisinde iis diye arama yap karşına çıkar benden bukadar. Allah yardımcım olsun.

©aL/¯oƒ _L°ve³
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    önce xp cd sini tak başlat ayarlar denetim masası program ekle kaldır windows bileşenlerini ekle kaldıra tıkla internet information servicies (iss) yazar ona çeltik at yükle de bu kada rkolay gelsin heheh :)

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Erkek
    Ve aleyküm selam call_of_love Bahsettiğin siteye bakıcam yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Bu arada MaviOnlineTeaM sanada teşekkür ederim ama sorumun başında belirtmiştim benim cd yok diye..
    Ama ben xp pro korsan cd aldım bi tane... Senin dediğinide uyguladım ama benden windows 2000 server cd sini istiyor.Ne alakası varsa...Senin dediğin yöntemle olması lazım ama benden xp pro nun cd sini istemiyoki...fakat ben yinede xp pro cd sini takıyorum kabul etmiyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ted
    ted's avatar
    Erkek
    Arkadaşlarc bu konuda yardım edebilecek arkadaşlarımız yokmu?
    Eğer bana yardım edecek biri çıkarsa daha önce denediğim yöntemleri söyliyimde ona göre bir cevap hazırlasın...

İşletim sistemim win xp wro,program ekle/kaldır-windows kur seçeneğinden Internet Information Services (IIS) işaretli hale getiriyorum ve tamama basıyorum çıkan mesaj şu "Windows 2000 server etiketli cd"yi cdrom"a yerleştirin"
    Windows 2000 server cd sini cd roma yerleştiriyorum tamama basıyorum ve yükleme ilerliyor,en sona yaklaştığında ise bir yazı daha "Windows Whistler Profesinonal etiketli cd"yi cd roma yerleştirin"
    Hali ile yüklemeden çıkıyorum
    IIS alt katagorilerinin yükleme seçeneklerinden bi iki tane kutucuğu işaretsiz bırakarak yüklemeye devam ediyorum.Tekrar windows 2000 server cd sini istiyor takıyorum yüklemeye yine aynı şekilde devam ettikten sonra!!! bir yazı "Windows xp profesional etiketli cdyi cd roma yerleştirin"

İşte o an harbiden bişiyler yerleştiresim geliyor ama etrafımda çalışan bayanlar olduğu için terbiyem müsade etmiyor.

Saygılar...
Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 6