Xp Pro İİS Üzerinde Birden Fazla Domain Barındırabilen Yayın Yapabiliritem Var Mı?
-
arkadaşlar asp ile uğraştığım içim hosta ihtiyacım var ve elzem yayında olması gereken bir iki sitemin yayını durdu Buzul host işini bıraktı cankırcadan ses çıkmıyor pm attım cevap yok son php hostundaki sitelerede baktım onlarda kapanmış şimdi diyeceksinizki evdeki bağlantıyla bu iş nereye kadar bağlantıda problem yok zaten bağlantım evde değil her neyse iis ile bu işi yapabilirsem iis ile yapmak isterim server 2003 datacenter kurdum ama ordaki ayarlarda birbirine girdi sabit ip hususunda da noip kullanmayı düşünüyorum yavaşlığı ve aynı anda girebilecek kişi sayısı hiç önemli değil zaten aynı anda 2 kişi hiç girmemiş gibi bir şey, önerilerinizi bekliyorum
-
php ile çalışcaksan linux server konusunda yardımcı olabilirim hocam ama iss'den falan hiç anlamıyorum :|
-
hocam linux server da asp çalıştırabilme imkanımız var mı?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam linux server da asp çalıştırabilme imkanımız var mı?
-----------------------------
plesk panelde asp desteği geliyordu, asp ve asp.net calıstırabiliyosun ama mssql ve access calısmıyodu diye hatırlıyorum biraz arastır blursun bişeyler hocam. -
hocam aynen dediğin gibi kısır bir asp oluyormuş hatırladığım kadarıyla buzulun asp hostlarında php özellikleri kullanabiliyordum en azından wp kurulabiliniyordu o da yeterli