XP PRO" Yu Kurudum Ancak.........

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    arkadaşlar öncelikle verilen tüm bilgiler icin katkısı olan herkese teşekkür. Sebebine gelince trojanlarla ilgili verilen dürüst bilgiler olduğu icin. Bir sürü hack sitesi var ya da lamer ne derseniz deyin hepsi kendine göre bir şeyler yapıyor ancak maalesef çoğu sitenin elemanları bol küfürün dışında pek bir şey yapmıyor. Eğer  ben burayı tanımasaydım bilgisayarım tam bir trojan sebili olacaktı belki de. Onun icin tekrar teşekkurler. Neyse bu kadar yalakalık tan sonra (ki olmadığını sizler zaten biliyorsunuz) sorunum şu malum trojanı yükledim ve arkadaşlar mutlaka formatlamamı tvsiye etti. Ben de formatlayıp XP' yi yükledim.Sygate firewalle' u da :)) Ancak yüklemeden sonra N user driver (Tam adı aklıma gelmiyor ama systemin içinde bir dosya) adı da hemen hemen bu. Şimdi ben buna izin vereyim mi nete girmesi için ya da nedir bu sys içindeki meret. Ya aslında polislerin ve askerlerin (Arkadaşlar aranızda varsa alınmasın) neden paranoyak olduklarını anlamaya başladım. Gerçekten hackle ilgili baz şeyleri görünce insan herşeye block koymak istiyor.Ki bu gördüğümüz sanırım % 10' u falan. Ne yapabilirim ve bu dosyanın amacı nedir bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o programı kaldır zone alarm kur güvenlik için..ayrıca dosyanın tam adını yazsan iyi olur

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    computerwolf valla xp' yi kurduktan(Temiz yükleme) sonra internete girmeden önce sygate firewalu kurdum. daha sonra nt çekirdek sistem bağlansınmı diyor (windows update bilmemne yazıyor ona tamam dedim) birdaha sygatten mesaj geliyor. ...Nd driver.sys (giibi bi şey çıkıyor) bilmemne portuna bağlanmak istiyor diyor. Ben ona block koyuyorum. (Ancak dediğin gibi tam adını eve gidince verebilirim.) Benim merakım temiz yüklememe rağmen herhangi bir şey olabilir mi? Hardiski ikiye bölmüştüm. Diğer bölümde sadece bir kaç program ve resimler vardı. Ancak onları yeni kurulumda hiç açmadım. Antivirüsten yükledikten sonra açmayı(Mcaffe) düşündüm. Programı kaldırdan kastın sygate midir? (Bunu chip dergsi tavsiye etmişti: üstelik) )) Yardımın için ayrıca saol.

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    NDIS user modeI/O driver internete baglanmak istiyor. TAm adı bu . Bu nedir acaba. Benim İnca routerin cıkısımı yoksa xp ile mi ilgili dostlar yardımcı olursanız sevinirim. Bloklamaktan bıktım cünkü bu seyi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaş büyük ihtimal xpnin normal nete çıkış zımbırtılarından birisini blocklamışsın açabilirsinç.svchost falan bi yerlere bağlanıyor o olabili.r

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1910 Toplam Mesaj: 5