Xp Pro"Da Oyun Çalıştıramıyorum.Naapmam Lazım??
-
slm arkadaşlar.xp pro'da oyun çalıştıramıyorum.oyunu kuruyorum,açıyorum tam açılırkene masaüstü görünüyo,ama hoparlörden hala oyunun sesi geliyo.98 kullanırken aslanlar gibi oynuyodum herbişeyi.naapmam lazım.bi akıl verin..
-
oyunu calıstırdıgında dıger aktıf olan gereksız seylerı kapat... mirc tv icq gıbı daha once bendede aynı sorun vardı daha once kurdugum bılgısayar ustunde dans eden kız vardı o aktıf oldugu surece oyun oynayamıyordum onu bılgısayardan sıldım sımdı harıkalar yaratıyorum... ıstersen sende calısan programları bır dene
-
bir oyundamı yoksa her oyundamı??
eğer her oyundaysa windowsun çökük olmasından ekran kartının fanının bozukolmasına yada driver sorunlarına kadar herşey olabiirr.. biraz daha aydınlat
-
Oyunlarda, sağ tık > özellikler > uyumluluk > bu programı 98 modunda çalıştır. Bunu bi dene büyük bi ihtimalle pek fazla işe yaramıyacak ancak oynadığın oyunların xp desteği yoksa işe yarar.
-
abi olay her oyunda olmuyo,ama çoğunda oluyo.ayrıca oyunu çalıştırdığm zaman özellikle başka programı çalıştırmıyorum.dediğiniz program uyumluluk modunu felanda uyguladım,bu seferde oyunun demosu izleyebildim sadece.abi kullandığım xp pro korsan cd.acaba ondanmıkine??
-
DirectX 9 yüklemeyi dene
-
efet seninle aynı sorunu bi sürü insa yaşıyoo en mantılısı iki işletim sistemi kullanmak ama xp nin üzrine 98 kuramassın
-
pation oluşturup önce 98 kur ikinici partioanada xP kur açılışta hangisi ile başlayayaım diyoo Xp bi sürü oyunu açmıyor gerçekten de en kolay örnek winxp driver çalıştıra bi delikanlı war mı acep..
-
büyük bir ihtimalle oyunların xp desteği yoktur internetten yamalarını bulup indircen bir zahmet tabi varsa
-
direk X 9.0'ı kur. ekran kartı driverlerini kontrol et. oyunu tekrar kur. olmazsa gir intenete yamasını indir. yok beni kasar dersen değiştir oyunu. zaten bizim buradaki korsanlar kalktı oyun falan alamıyom. :((((