folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Xp Sp3 Sonrası Güncellemeleri Entegre Etme

Xp Sp3 Sonrası Güncellemeleri Entegre Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler bilgisayar format atacağımdan sp3 sonrası yedeklemeleri yenidenindirmemek için Nlite ile entegre etmek istedim... Bu dosyalar bildiğim kadarıyla windows\$hf_mig$ altında bulunuyor.. Nliteın güncelleme ekranına gelince güncellemelerin exe yada benzer çalışan formatlarını istiyor.. $hf_mig$ altındaki dosyalar ise klasör içinde klasör ve exeler halinde... 250 küsür güncellemeyi de elle entegre etmek istemiyorum... Bu işlemi otomatik olarak nasıl ayaparz... not OpERA kulandığımdan paragraf basmıyor..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kendim sordum kendim yanıtlalyım...

Ya baştan bir yere kaydedeceksiniz ya da windows update loader ve update listi indiriyorsunuz

indirme linkinin aşağısında dikkat edin

http://www.inndir.com/Windows_Updates_Downloader-41970p.html

Not:haftaya lotodon büyük ikramiyeyi alacam.. ne istiyorsunuz??

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bilgi için teşekkürler.. Tbt'yi operaya uyarlıcakdı şeyh ama hala yapmadı. :(

Toplam Hit: 2484 Toplam Mesaj: 3